You are currently viewing Vinterprogrammet fortsetter!

Vinterprogrammet fortsetter!

Vi ønsker å fortsette fokuset på å treffes på tvers av de ulike båtklassene i vår forening. Vi kjører derfor årets arrangørseminarer på storskjerm på klubbhuset fra førstkommende onsdag kl 18. Klubbhuset er åpent fra kl 17:30.  Dette er det første av 7 seminar.

Norges Seilforbund skriver på nettsiden sin: Stikkordet for seminarrekken er «det gode arrangement» og er for alle som har en eller annen rolle under et seilarrangement- eller som har lyst å være med på det gode fellesskapet man opplever som en del av arrangørstaben.

Om man er tur-og havseiler, jolleseiler, dugnadsfrivillig, dommer eller arrangør vil seminarene gi mulighet til å lære av andre som har gjort både gode og mindre gode erfaringer. Tema tar for seg et arrangement fra planleggingen til premieutdeling. Datoene er satt til 1 stk onsdag i måneden.

Den som står for gjennomføringen av seminarene er Henrik Wigers Larsen.

Vi i Ålesunds Seilforening trenger at våre medlemmer utdanner seg både som arrangører og ikke minst dommere. Så dette bør være interessant for mange. Hvert av seminarene er delt i 2. Første del vil være tema som er interessant for alle og enhver, andre del vil fokusere mer på teori for den som skal sertifisere seg i arrangør rollen. Erfaringsmessig sier Larsen at det viser seg at teoridelen også vil være nyttig for de fleste.

Onsdag 26.10 har de fått med seg belgier Bruno de Wannemaeker. Bruno har vært arrangør, dommer og måler i alt fra OL til klubbseiling.

De som går kursrekken for å få de formelle papirene som regattasjef i orden må melde seg på seminaret i Min idrett. Har du lyst å følge seminarene som tilhører og interessert trenger du ikke ha med egen pc til Nørvevika.

De neste datoene vil være: 16 november, 7 desember, 11 januar, 1 februar, 8 mars og 29 mars.

Vi i kurs og kompetanse-komitéen ordner med noe å bite i til kaffen og håper at så mange som mulig har lyst å være med på en sosial kveld med godt innhold.

Ved spørsmål kontakt oss gjerne!

Hilsen Eva, Peter og Therese