You are currently viewing Vindskift 2023!

Vindskift 2023!

Alltid like kjekt å invitere Fellesverket Dragen med på fjorden. Dette er en svært populær aktivitet hos ungdommene kan leder ved Fellesverket, Sandra de Oliveira fortelle. «Ungdommene spør om turen hvert år, til og med før dere sender invitasjonen». Også i år var turen fort full-booket med ivrige ungdommer.

Vindskift deltaker

Fra 29. mai til 4. juni arrangeres «Seilernes inkluderingsuke» over hele Norge. Flere og flere foreninger blir med kan, Ida Hellum, en av initiativtakerne til Vindskift fortelle.  Stiftelsen Vindskift har i flere år jobbet for å kunne gi «seilglede til alle».

Vindskift leder 2023

I år var det 5 seilere fra tur/hav-gjengen som stilte opp med egne båter. Noen av dem har vært med i flere år, og kan fortelle at dette er en kjekk og positiv aktivitet å være med på. Etter noen timer på fjorden ble det servert burgere, brus og snack til alle. Også jollegruppen som hadde trenings-regatta var strålende fornøyd med en servering «litt utenom det vanlige».

Vindskift vinner

Det ble arrangert en høyst uhøytidelig regatta, og «vinnerne» var ikke i tvil: «vi var virkelig best» kunne de fortelle når de var tilbake i havna. Ungdommene kunne fortelle at de var «veldig fornøyd med turen og nøt hver minutt». En hyggelig ettermiddag med kjekk ungdom og smil fra øre til øre.