You are currently viewing Viktige datoer for kurs og seminarer de neste ukene!

Viktige datoer for kurs og seminarer de neste ukene!

Norges Seilforbund har nå lagt ut kurskalenderen på sin internett side. Felles for de fleste er at du kan følge dem på Teams- altså hjemme i din egen stue. Det gir oss dermed mange muligheter til å holde oss oppdatert på ulike områder og følge med på hva som skjer i seil-Norge.

Her er de første viktige datoene du bør merke deg:

4.desember kl 19:00-21:00 Seminar om finansiering av aktivitet, utstyr og anlegg.

Dette er et seminar som en vil tro er viktig for de fleste som har roller i foreningen. Tom Tveita i Åsane Seilforening leder seminaret. Du kan lese mer om det https://www.norgesseilforbund.org/index.php/forbundet/nyheter-menykobling/item/866-hvordan-finansiere-aktivitet-anlegg-og-utstyr

 

6.desember kl 18:30 Fagseminar i Manage2Sail- del 1. 

Dette er et seminar vi har ventet på lenge! så her må vi stille mannsterke! Dette seminaret er rettet mot regattakomiteer, resultatansvarlige og dommere. Men det er åpent for alle, så her regner vi med at hele vårt regattastyre og dere som er med på å arrangere regatta i løpet av en sesong melder dere på i Zoom. https://www.norgesseilforbund.org/index.php/forbundet/nyheter-menykobling/item/867-kurs-og-seminar-vinter-for-enhver-smak (her er ikke lenken til påmelding klar riktig ennå)

 

7. desember kl 19:00-21:30 Arrangør-seminar

Dette er 3 kvelden i rekken av 7, og sist seminar var meget nyttig, og med interessante tema. Så her er det bare å henge seg på selv om man ikke har fått med seg de 2 første. Denne kvelden handler om holdningsskapende arbeid blant seilere, supportere og publikum. Hvordan kan arrangører bidra for å skape gode holdninger. Ledet av Henrik Wigers Larsen. Om du ønsker å sertifisere deg som arrangør, meld deg på i minidrett.no.

 

Tips: Norges Seilforbund legger ofte ut påminninger på sin Facebook side med lenker til seminarene!

Om noen har spørsmål ikke nøl med å ta kontakt med oss i kurs og kompetansekomiteen:

Eva Fladmark, mob 48033306

Peter L. Larsen, mob: 92036604

Therese Giske Søvik, mob: 93034739