You are currently viewing Treningshelg tur/hav

Treningshelg tur/hav

Fredag 05.04 teori på klubbhuset, og lørdag 06.04. på vannet.

Vi har fått mange spørsmål om å arrangere noe for de som har seilbåt, og som ønsker å lære mer om bruk av seil. Samlingen er en unik mulighet både for de som kjenner de ønsker å bli tryggere i bruk av seilene, og for de som har seilt en stund. Også garvede seilere har garantert noe å plukke opp her.

Vi starter med en teori-økt på klubbhuset fredag ettermiddag ca kl 18- kl 21.

Lørdagen blir det trening på vannet i egne båter. Vi starter kl 11 og holder på til kl 17. Espen kommer opp i båtene deres og gir veiledning og tilbakemeldinger i forhold til riggtrim, seiltrim og båthåndtering. Dette er en unik mulighet å få tilpasset læring til eget nivå.

Kursholder Espen Guttormsen er en av Norges mest meritterte seilere, med bl.a 2 x deltagelse Whitbread/Volvo Ocean Race, tidligere norsk landslagssjef og landslagstrener, utallige mesterskapstitler. Han har også bakgrunn som seilmaker.

Pris for samlingen: 950 kr pr båt med mannskap for hele kurset.

Det blir lagt opp til sosialt samvær lørdagskveld ca kl. 18, etter økten på sjøen. Meld på antall deltakere til maten når du melder på båten i Manage2sail

Pris for middag er 250 kr pr stk inkl. mineralvann. Middagen blir med forbehold at vi har nok påmeldte. Påmeldingsfrist 1.4. 24

Nærmere program kommer snarlig!

Har dere spørsmål ta kontakt!

Peter L. Larsen: 92036604

Therese Giske Søvik: 93034739

Harald E. Valle:41668749