To kretsmesterskap avviklet i helgen, og en Ålesundsseiler tok sølv i student-NM.

  • Post author:
  • Post category:Nyheter
Det ble i helgen 16. og 17.09. avviklet kretsmesterskap for kjølbåtklassene 12,5 kvm krysser og 2.4mR i Ålesund. I tillegg deltok en av våre seilere i student-NM som i år gikk i klassen J/70.

​Årets kretsmestere i 12,5 kvm krysser ble Ole Herje og Lars Roar Olsvik. Sølvmedaljene gikk til far og sønn Marius Maaseide og Knut Maaseide, mens bronsemedaljene ble kapret av Anders Teigen Hole og Runar Aasen. Det deltok totalt 6 båter. Regattasjef for KM var Pål Kragset.

Påfølgende dag, 17.09. var det duket for nytt KM, denne gang i klassen 2.4mR. Her var det klassens grand old man Pål Kragset som stakk av med gullmedaljen, mens Ola Herje fulgte hakk i hel og tok sølv. På bronseplass kom Anthony Hayers. Det deltok totalt 7 båter. Regattasjef for KM var Marius Maaseide.
Samme helg gikk også student-NM i seiling av stabelen i Oslo. Det ble i år seilt i klassen J/70. Vegard Sandnes Larsen fra Ålesunds Seilforening deltok om bord i båten som seilte for BI-laget Aquila. Dette gikk riktig så bra, de var så nær sammenlagtseier som mulig, med lik poengsum med gullvinneren, og fikk en meget sterk 2.plass og sølv.
Vi gratulerer våre medaljevinnere med resultatene og de øvrige deltagerne med flott innsats!