You are currently viewing Tirsdagsregattaer 2023

Tirsdagsregattaer 2023

Tirsdagsregattaene er lavterskelarrangement der seilglede, sosialt samvær og rekruttering står i fokus. Det er lav terskel for å delta og det er lav terskel å arrangere. Det er start hver tirsdag (kfr Terminlisten) kl 17:30 ved moloen i Nørvevika og premieutdeling og enkel servering i klubbhuset etter seilasene.

Hvem kan delta?
Tirsdagsregattaene er for klassene 2.4mR, 12,5kvm Krysser, Albin Express, J/70 og Tur/Hav. Har du ikke båt, møt opp i havna, der er alltids noen som du kan få være med å seile med.

Hvordan melder jeg meg på?
Du bare møter opp med båten din i startområdet utenfor moloen i Nørvevika før start. Enklere blir det ikke 🙂

Hva koster det?
De tre første seilasene man deltar på i løpet av sesongen har ingen kostnad, fra den fjerde seilasen du deltar på er prisen kr 100,- pr båt pr tirsdagsregatta. Dette blir fakturert etter sesonslutt i oktober.

Er tirsdagsregattaene tellende i en serie eller klubbmesterskap?
Nei, det er enkeltstående seilaser.

Hvordan vet jeg hvilket løp som skal seiles?
Det er ikke arrangøren, men de enkelte klassene selv som velger hvilket løp de vil seile fra tirsdag til tirsdag. Der foreligger en rekke løpsalternativ som finnes i seilingsbestemmelsene og som laminerte kart som er tilgjengelige på klubbhuset.

Klassekaptein (eller stedfortreder) i hver klasse er ansvarlig for å avholde briefing for sin klasse senest kl 17:00, der man i felleskap bestemmer hvilket løp som skal seiles den gjeldende tirsdagene. De ulike klassene har brifing her:

Tur/Hav: Klubbhuset
12,5kvm På C-brygga
Albin Express: På C-brygga
2.4mR: Ved gamle Garderobebygget
J/70: På C-brygga

Hva skjer etter seilasen?
Da er det premieutdeling for alle klasser, enkel servering og seilsnakk på klubbhuset.

——-

Seilingsbestemmelser for Tirsdagsregattaer 2023