Tirsdag 5. juni er det rekrutteringsregattaen RAMSALT som står på programmet

  • Post author:
  • Post category:Nyheter
Vi oppfordrer båteierne i klassene NOR Rating, 2.4mR og 12,5 kvm til å ta med potensielle seilinteresserte venner og bekjente eller andre som du tenker kunne ha lyst til å prøve regattaseiling, uten det store alvoret denne dagen.

​Vi oppfordrer båteierne i klassene NOR Rating, 2.4mR og 12,5 kvm til å ta med potensielle seilinteresserte venner og bekjente eller andre som du tenker kunne ha lyst til å prøve regattaseiling, uten det store alvoret denne dagen. Er du interessert og mangler egen båt, sørger vi for plasser ombord så langt vi kan. Vi starter med skippermøte i Nørvevika kl 17.15. Første varselsignal for regattaen kl 18.00.

Etter skippermøtet blir det arrangert en regatta på Borgundfjorden, som ikke teller på vårserie eller årssammenlagt. Dette er derfor en glimrende anledning til å ta med folk som er uerfarne, uten at det går ut over resultatene dine for sesongen.
Etter regattaen serveres det kaffe og vafler på 10-kronersmarked i havnekiosken og vi oppfordrer alle til å bruke litt tid og være sosiale i havna.
Dette er også et av få arrangement gjennom året hvor man treffes både på vann og på land på tvers av klassene.
Sist, men ikke minst: regattaen er helt gratis! Det beregnes ikke startkontingent – men noen fine premier har vi tenkt å hoste opp allikevel!
Vi håper at mange av dere vil stille opp for å seile og ha det hyggelig sosialt blant seilervenner på RAMSALT denne dagen.
Er du interessert, og mangler egen båt? Ta kontakt med en av klassekapteinene:
NOR-rating/Tur-hav: Jan-Atle Yndestad – tlf 909 79117
2.4mR: Pål Kragset – tlf 905 08480
12,5 kvm: Anders Teigen Hole – tlf 916 51809