You are currently viewing Suveren seier til Team Addicted i North West J/70 Cup

Suveren seier til Team Addicted i North West J/70 Cup

Overlegen seiersrekke til Håvar Yndestad, Inge Bøen og Fredrik M. Hessen fra Ålesunds Seilforening.

19.-20. september ble North West J/70 Cup avholdt etter liga-/flightkonsept på Borgundfjorden. 11 flighter med 3 seilaser i hver flight ble til sammen avholdt, og hele 11 lag konkurrerte under svært gode seilforhold både lørdag og søndag. Første stevnedag bød på sol lette vindforhold på 2-5 sekundmeter, mens helgen ble avsluttet med byger og kraftigere vind på opp mot 16 sekundmeter i kastene.

Totalt 4 foreninger var representert i det som også var kretsmesterskap for J/70 i Møre og Romsdal Seilkrets. Etter Team Addicted – som viste seg uslåelige på banen og kun noterte seg førsteplasser – fulgte RAMSALT RACE TEAM med Andreas S. Larsen, Andreas Bro Kolstø og Even Eide Onstad på andreplass før AFTERSAIL RACE TEAM med Vegard S. Larsen, Anette Heldal og Jon Alexander Hvam på tredje. Komplett resultatliste finnes her.

Mange av lagene som deltok var helt ferske i J/70 og liga-/flightkonsept, eller hadde begrenset erfaring med dette fra før. Likevel tok de nivået og tempoet raskt, og hadde til slutt en fin utvikling gjennom de to dagene på fjorden. Vi håper at helgen har gitt mersmak for alle deltagerne og at det har fristet til nytt stevne neste år!

Bilder fra arrangementet: