Sommerregatta for alle klasser og åpen hytte St. Hansaften lørdag 23.06.

  • Post author:
  • Post category:Nyheter
I år faller St. Hansaften på en lørdag, og vi gjeninnfører Sommerregattaen for alle klasser i foreningen. Straks etter målgang serveres det is til både unge og gamle på Seilerhyttas veranda, og kanskje også en kaffetår.

​Sommerregattaen arrangeres med både start og målgang fra Seilerhytta, første varselsignal kl 12.00. Seilingsbestemmelser publiseres så snart som mulig på regattasiden på aasf.no Regattaen er åpen for alle klasser i foreningen, optimist, laser, 2.4mR, 12,5 kvm og NOR-rating. Dagens arrangør er den alltid velvillige Kjetil Poppe.

Vi har bestilt gunstige vindforhold, og akkurat i skrivende stund lover yr.no oppholdsvær også!
Påmeldingen til regattaen er allerede åpnet. Følg link på regattasidene på aasf.no eller finn den direkte på manage2sail.com
Umiddelbart etter målgang blir det en hyggelig sosial midtsommersamling på Seilerhyttas terrasse med is til alle og kaffe til de som vil ha det. Det er god bryggekapasitet på holmen, så med litt oppfinnsomhet bør det være mulig å fortøye både små og store båter denne stunden.
Senere på dagen, fra ca kl 18.00 vil hyttestyret sørge for varme griller, og det blir åpen hytte. Grillmat eller annen føde tar man med og tilbereder selv. Vi oppfordrer så mange medlemmer som mulig til å ta grillingen her, ta gjerne med venner.
Hjertelig velkommen til sommerregatta og St.Hans-feiring på Gåsholmen!