Skippermøte for Sommerregattaen blir på brygga på Gåsholmen lørdag 24.06. Kl 13.30

  • Post author:
  • Post category:Nyheter
Vi minner om at det blir uformell sommerregatta for alle klasser, og st.hansfeiring på Seilerhytta NB! lørdag 24.06. Det gis informasjon om bane og annet på skippermøtet. Første varselsignal kl 14.00

Trodde du at st.hansaften er 23.06.? Glem det – den er utsatt en dag til den 24.! Da blir det til gjengjelde både sommer-regatta for alle klasser, og åpent hus på Seilerhytta for medlemmer med venner!

 
Sommerregattaen var inntil ganske nylig et fast og hyggelig innslag i regattaprogrammet. I år gjeninnfører vi regattaen, selv om den ikke står på den offisielle terminlista. Den inngår derfor ikke i noen serie eller lignende – dette skal være uformell moro, hvor seilere fra alle klasser – og i alle aldre – møtes og har det hyggelig sammen.
Første varsel for regattaen blir Kl 14.00 fra Gåsholmens hovedbrygge. Det er ingen påmelding til denne regattaen – heller ingen startkontingent J – Det er bare å møte opp!
Etter seilasen blir det arrangert transport over fjorden fra Nørvevika for de som vil ha båtene tilbake før feiringen starter!
Hyttekomiteen har lovet varme griller (ta med egen mat) og mye moro for både unge og gamle! Strålende utsikt til Slinningsbålet kan vi også love!
Ta med gode venner og kom da vel!