Skal det bli en skikkelig Seileruke 2019 så må påmeldingene komme nå!

  • Post author:
  • Post category:Nyheter
”Vi har et mål om å nærme oss 20 båter når det om en uke er en måned igjen til arrangementet, ellers må vi gjøre noen revurderinger, sier leder i ÅS, Inge G Bøen.

​På siste møte i arrangementskomiteen måtte vi konstatere at det pr 27.05. kun er 9 båter påmeldt til årets Nordenfjeldske Seileruke i Ålesund, som går av stabelen 04.-07.07. Arrangør Ålesunds Seilforening gjør derfor nå en ekstra innsats for å doble antall påmeldte frem mot 04.06. da det er akkurat en måned igjen til startskuddet går.

«Det sier seg selv at 9 båter er et altfor lite antall båter til at vi kan få til et godt arrangement, så nå er vi avhengig av å få alle som sitter på gjerdet og tenker på å være med, til å få fortgang i påmeldingen» legger Inge til.

Vi har fått signaler om at det skal komme flere deltagere både innenfor vanlig NOR-rating, samt Express og J/70, men hittil mangler mange av disse på påmeldingslistene.

Foreningen har et stort apparat i sving for å planlegge et supert arrangement, både på sjøen og på land – og vi står fortsatt på for fullt for å gjennomføre i h.h.t opprinnelige planer.

Vi har imidlertid nå bestemt oss for å ta en fot i bakken pr 04.06. – og dersom vi ikke da nærmer oss 18 – 20 båter, så vil vi være tvunget til å ta noen valg om hva vi skal gjøre i forholdet til arrangementet.

Så folkens – det er nå det gjelder for alle som har tenkt seg til Ålesund på årets våteste og villeste opplevelse – Nordenfjeldske Seileruke 2019. Send din påmelding i dag!

Husk at det blir egne klasser for entype under NOR-rating som Express, J/70, Melges etc ved minimum 4 påmeldte båter.

Nærmere info om arrangementet, samt link til påmelding finner du her.