You are currently viewing Sesongavslutning med Borgundfjorden Rundt – lørdag 3. oktober

Sesongavslutning med Borgundfjorden Rundt – lørdag 3. oktober

Dette er en av få anledninger vi har i året hvor alle foreningens kjølbåtklasser er i aksjon på samme sted og til samme tid. Her blir det både 2.4mR, 12,5 kvm, J/70, Express og ikke minst blir det store og små båter i tur/hav. Kom og bli med du også da vel!

Vi legger opp til 2 klasser i tur / hav. En for  de som ønsker å seile regatta og en for de som bare ønsker å ta seg en tur ut på sjøen sammen med andre seilere. Det legges også opp til en liten sosial samling i Nørvevika i etterkant med enkel servering og trekkepremier.

Arrangementet er åpent for registrering i manage2sail her: https://manage2sail.com/no/event/cba8dd65-e1a1-410f-906b-6cdbaad4275a
OBS: Hele mannskapet må registreres med navn, tlfnr og e-post adresse! Dette for å få en fullstendig liste over alle som har vær delaktig i arrangementet.

Vi håper på godt vær og mange hvite seil på sjøen, vel møtt!

 

NB Covid-19!
Grunnet Covid-19 og smitteverntiltak er det maks. tillatt med 3 i båten så lenge 1-meter regelen kan overholdes. Båter med mannskap fra samme husstand/familie kan være flere.

Personer som har luftveissymptomer eller andre symptomer på covid-19, eller som er i karantene eller isolasjon på grunn av mistanke om eller påvist smitte av covid-19, kan ikke delta i seilasen.

Det er viktig at alle deltagere overholder reglene for smittevern. NSF sin veileder kan leses her, i tillegg har ÅS utarbeidet egne retningslinjer som kan leses her.
De som blir syke i etterkant må melde fra til smitteansvarlig (Eva M. Fladmark, 480 33 306, dagligleder@aasf.no)