You are currently viewing Sesongavslutning 2023!

Sesongavslutning 2023!

sa7

Hytten var fylt med ca 70 av våre flotte medlemmer. Etter å ha spist en bedre middag var det tid for premieutdeling til jollegruppen. Forventningsfulle seilere fikk utdelt både premier, gull/sølv/bronseror og ikke minst Clara og Erik F. Eriksens minnepokal.

sa2

Tim Hessen, Tage Dahl og Eimund Olai Havnegjerde – glade C-seilere!

sa4
Vinnere av Vårserien!

Albert Ringdal ILCA 4, Inge tok imot premien til Erik Bøen ILCA 6, Nela Grala vinner i Opimist A, og Jon Hessen i Optimist B-klassen.

sa5
Vinnere Høstserie!

Nela Grala ILCA 4, Pia Hessen Optimist A og Jon Hessen Optimist B.

sa6
Klubbmestere 2023!

Albert Ringdal ILCA 4, Pia Hessen Optimist A og Jon Hessen Optimist B.

Årets vinner av Clara og Erik F. Eriksens minnepokal som deles ut til en optimistseiler ble i år tildelt Jon Hessen. Trenerne skriver om Jon: «Jon kommer forberedt og engasjert til trening, og viser stor læringsvilje. Han er en stor bidragsyter også i det sosiale. Han er alltid blid, positiv og er ivrig etter å lære bort sin egen kunnskap til andre. Jon tar vare på de i gruppen sin og kommer stadig med gode spørsmål, tips og triks. Han er motivert og fokusert på trening. Han har også hatt stor utvikling i konkurranser, med deltakelse i NC og seier i sin klasse i årets KM og MR-cup.»  

Vi gratulerer!

sa8

Jon Hessen og leder jollekomitè Therese Giske Søvik

sa18

Fra venstre: Nela Grala, Pia Hessen, Leah L Sijtsma-Oma, Ludwig Syska, Clara Havnegjerde, Jon Hessen, Albert Ringdal, Tage Dahl, Tim Hessen, Eimund Olai Havnegjerde, Nora Gonsholt, Luzie Havnen Nesseth.

sa7

 

Også de voksne skulle få sin heder og ære denne flotte høstkvelden!

sa10
Serie vår Express, Freddy Hessen

 

sa11
Serie høst Express, Håvar Yndestad
sa 12
Vinner Borgundfjorden Rundt, 2,4 kvm Trond Mele
sa13
Vinnere høstserien i J/70
Inge Bøen, Andreas S. Larsen, Oda Hansen og (Andreas Bro Kolstø)

 

sa17
Klubbmesterne i sesongen 2023!

Styreleder Inge Bøen, Express Håvar Yndestad, 12,5 kvm Marius Maaseide, Leder sportslig utvalg Andreas S. Larsen

sa9
Vinner av Smågåsa

Andreas S. Larsen ble i år tildelt Smågåsa for sin mange års innsats for J/70 klassen.  «Andreas har vært sentral i J/70 satsingen i Ålesunds Seilforening helt fra starten av. Han var initiativtager til at vi fikk egne båter i foreningen i 2018. Primus motor i hele aktiviteten rund båtene med vedlikehold og drift, Seilsportsligaen,  treninger, bedriftsaktiviteter, prosjektleder for ligastevnet i mai i år og Ungdomsligaen høsten 2022. Egentlig sentral i alt arbeidet rundt J/70 seilingen i ÅS. Også de lagene som har deltatt i Ungdomsligaen har du trent og pushet frem. Andreas har også deltatt i J/70 seilingen i Seilsportsligaen, noe som har gitt flotte resultater. En 4. plass i fjor resulterte i Champions League deltagelse, og i år endte Ålesund på en samlet 9.plass i Elitedivisjon».

Vi gratulerer!

Vinner av Brudeegget 2023, som går til den seileren i foreningen med beste sportslige resultat, ble også i år Ola Herje. Han kunne dessverre ikke delta.

Vi gratulerer!

Denne kvelden ble det også delt ut premier for SeilUt 2022 og 2023.

Helen Berg og Bjarne Pareliussen med Esperanse gikk av med seieren både i 2022 og 2023- sesongen.

sa14
SeilUT 2022

Fra venstre: Tom Anker Skrede, Odd Ingebrigtsen- Granny III, Hans-Petter Sandseth- Pila, Kjell Inge Tomren- Sjelefred og vinner Helen Berg- Esperanse.

 

sa16
SeilUt 2023

Fra venstre: Hans-Petter Sandseth – Pila, Therese Giske Søvik – Klara, Harry Fugledal – Largo, Torill Tomren- Sjelefred og vinner- Bjarne Pareliussen – Esperanse.

Vi takker alle og enhver som har bidratt på ulike måter i 2023 sesongen!