SeilUT 2022

Ålesunds Seilforening gjentar fjorårets suksess og inviterer herved alle seilere i foreningen til å delta! Konseptet er hentet fra suksessen StikkUT og fungerer i korte trekk på samme måte.

Målsetningen med konseptet er å skape aktivitet og engasjement rundt turseilingen i foreningen.

Påmelding og ytterligere informasjon finner du her:
Du melder deg enkelt på ved å fylle ut https://drive.google.com/file/d/1N_EKhDk2g0e-_KMPSlku3MISzB4YBska/view?usp=sharing

Regler for deltagelse
For å være med i konkurransen må deltaker være medlem i Ålesunds Seilforening.

Ingen påmeldingsavgift.

Det er antallet registreringer per båt som gjelder (poengene tilfaller båten hvis noen er skipper på flere båter).

Sesongen varer fra og med 01.01 og til 10 dager før sesongavslutning.

For å registrere et havnebesøk kreves at man har en overnatting i gjestehavnen, eller at båten er ankret opp på svai for overnatting i uthavn/naturhavn.

Det gis kun 1 poeng per havn, uavhengig av antall besøk til samme havn.

Dersom to eller flere båter registrerer samme antall forskjellige SeilUT-havner, vil den båten med flest registrerte havner bli premiert. Altså viktig å registrere alle godkjente havneanløp, også de man har besøkt (og registrert) fra før.

Det er ingen krav til dokumentasjon på at man har vært i en SeilUT-havn, men det appelleres til ære og samvittighet(!) og at besøket rapporteres innen 10 dager etter hvert besøk. “Sjekk inn” i havnen på Facebooksiden til Tur og Hav.

Innrapportering skjer ved at man registrerer besøket ved å legge inn båtens navn, skippers navn, havn og dato ved å gå inn på https://forms.gle/DnUxa1k8ofenThDh6

Premiering
Den båten som har flest forskjellige registreringer i løpet av sesongen tildeles SeilUT-trofèet 2022. Hver 10ende forskjellige registrerte havn bli premiert med ett eksklusivt ankerdramglass med ÅS-logo og SeilUT 2022 inngravert (30 forskjellige registreringer gir 3 glass). Nye glass med inngraveringer hvert år!

SeilUT-havner 2022

Kart over alle stedene du kan samle SeilUt-poeng finner du her: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1dBKuglCoUXiyp7yYRTIIrbROHumT94gL&ll=62.60849564353562%2C6.355329453125007&z=7

NB! Det presiseres at ÅS ikke har ansvar for at det er nok dybde og plass for seilbåt anløp i havnene, eller at forholdene er gode over alt. Det er selvsagt opp til skipperen å vurdere om den aktuelle havn er egnet for anløp, altså på eget ansvar. Vi har ikke gjort noen avtaler med de forskjellige havnene, det forventes derfor at vi oppfører oss som «vanlige besøkende».

Ansvarlig for opplegg og oppfølging av SeilUT er Tom Anker Skrede.

Sett i gang: SeilUT!

Barnas SeilUT 

her kommer eget skjema for registrering.

Vi er superfornøyde med å kunne meddele at vi som landets første seilforening, lanserer SeilUT også for barn! Vårt mål er at «Det skal være gøy og motiverende for både barn og voksne å delta i SeilUT-konkurransen vår!»

Under følger lenker til påmelding, registrering og regler for Barnas SeilUT! Vi håper mange barn og unge ønsker å delta.

Lykke til og SeilUT!!