You are currently viewing Seilernes inkluderingsuke
Laserseilerne instruerer deltakerne fra Fellesverket Dragen

Seilernes inkluderingsuke

Torsdag 3. juni deltok Ålesunds Seilforening i Seilernes Inkluderingsuke, et initiativ fra Vindskift. Vindskift er en frivillig interesseforening som startet opp allerede i 2016. Det er nå tatt inn som et prosjekt i NSF. Konseptet er enkelt, frivillige som eier en seilbåt eller kan seile tar med seg ungdommer som ikke ellers har hatt muligheten med ut på fjorden. Målet er å skape seilglede og hjerterom på havet, og man jobber med integrering gjennom seilsporten. Tilbudet er et lavterskeltilbud, det skal være åpent og gratis for alle. Foreningen har tidligere god erfaring med å samarbeide med Fellesverket Dragen om et slikt arrangement. Alle seilforeningene i Norge ble invitert til å delta med et arrangement i løpet av uken, Sarpsborg, Tønsberg, Ran og KNS- seilforening deltok også.

7 båteiere sammen med 4 av våre laser-seilere stilte velvillig opp og gav 15 deltakere i alderen 15-25 år fra Fellesverket Dragen en fantastisk ettermiddag på fjorden. Forholdene kunne ikke være bedre, 26 grader og lett bris. Nok vind til at alle som ønsket det fikk prøve seg både med seil og ror. Etter 2,5 timer på Borgundfjorden var det klart for strandhugg med grilling og kos ved naustet på Gåsholmen. Ingen tvil om at deltakerne hadde en flott og minnerik kveld.

Styret takker alle frivillige for innsatsen, og med tanke på hvor mange som var positive til å delta kan vi kanskje få til flere Vindskift arrangement i fremtiden for å spre enda mer seilglede!

Fornoyde deltakere
Fornøyde deltakere
Fantastiske forhold for forste gang pa fjorden
Fantastiske forhold for første gang på fjorden.
Seilernes inkluderingsuke
Seilernes inkluderingsuke
Pontiente
Kjekt å få prøve seg som skipper!

 

Lederne Ester og Thomas fra Fellesverket fikk ogsa en flott seilopplevelse
Lederne Ester og Thomas fra Fellesverket fikk også en flott seilopplevelse.

Gasholmen