Påmelding til fellesturer i «himmelfartshelgen» og pinsehelgen

  • Post author:
  • Post category:Nyheter
Informasjon om fellesturer

​Tur/Hav (T/H) har ambisjoner om å arrangere noen fellesturer for å øke aktiviteten blant T/H-seilerne. Målet for foreningen er å få flere seil på fjorden hele året, og å øke sikkerhet og seilkunnskap. Turer der de som ønsker det også kan benytte tur- og fjellsko vil komme senere om det blir respons.

T/H-komiteen i ÅS består av Jan Atle Yndestad (havnekaptein T/H), Millard Marthinussen, Per Helge Gausdal og Rolf Marstein. De to første har særlig ansvar for regattaseilingen, de to sistnevnte tar seg av turseilingen.

Tur/Hav (T/H) har ambisjoner om å arrangere noen fellesturer for å øke aktiviteten blant T/H-seilerne. Målet for foreningen er å få flere seil på fjorden hele året, og å øke sikkerhet og seilkunnskap. Turer der de som ønsker det også kan benytte tur- og fjellsko vil komme senere om det blir respons.
 

T/H-komiteen foreslår en fellestur helgen rundt himmelfartshelga 25-28/5-17. Det ønskes forslag til reisemål. T/H vil i utgangspunktet foreslå Finnøya/Ona eller Hjørundfjorden alt etter værmeldingen. Vi må lodde interessen, så ikke bindene påmelding til en av de undertegnede er ønsket.
 

T/H-komiteen foreslår at foreningens pinsetur 2-5/6-17 går til Storfjorden. Fjøra, Norddal og Tafjord kan være aktuelle havner. Vi må også her lodde interessen, så ikke bindene påmelding til en av de undertegnede er ønsket.
 

Endelig reisemål ut fra ønsker og værmelding legges ut på foreningens hjemmeside to dager før turen starter.

 

 

Ikke bindene påmeldinger til turene og ønske om andre reisemål gjøres til:

Per Helge Gausdal, mob. 48956266, per.helge.gausdal@mrfylke.no

eller

Rolf Marstein, mob. 91147592, rem@cowi.com