You are currently viewing Pallplass til Maja i årets Helly Hansen Youth Award!

Pallplass til Maja i årets Helly Hansen Youth Award!

Maja Moen stakk til slutt av med 26 % av stemmene og tredjeplassen i Helly Hansen Youth Award 2021. Hele 16 verdige kandidater var nominerte.

Første- og andreplassen fikk henholdsvis 31 % og 29 % av de totalt 9 187 stemmene som ble avgitt fra 10. til 24. desember. Med tredjeplassen får Maja klær til en verdi av kr 2 500,- levert av Helly Hansen.

Vi gratulerer!

Innstillingen da Maja ble fremmet som kandidat til prisen:
«Vi ønsker å nominere Maja Anine Paulsen Moen til årets Helly Hansen Youth Award. Maja er en aktiv seiler i ILCA-klassen i Ålesunds Seilforening, men bidrar også som trener i ukedager og på foreningens sommerskole. Her viser hun stort engasjement, eksepsjonell formidlingsevne og et brennende ønske om at nye seilere skal oppleve fremgang og mestring på sjøen.
Maja sitter også foreningens hovedstyre, hvor hun bidrar og taler våre yngste medlemmers sak. Tross sin unge alder er hun et naturlig midtpunkt og hun har en samlende effekt.

I en vanlig uke er Maja jolletrener 2 ettermiddager og trener 2 ettermiddager selv – i tillegg til ett og annet styremøte på kveldstid (gjerne etter trening). Helgene blir som regel fylt med regattaseiling eller treningssamling.

Når det gjelder egen seiling, uttaler hennes trener det følgende:
«Maja fortjener nominasjonen til HH-prisen for innsatsen hun gir på trening og hvordan hun behandler personer rundt seg. Hun behandler alle rundt seg som likemenn. Maja er ikke redd for å dele hva hun mener og respekterer om andre ikke deler hennes syn. Treninger øker i både trivsel og nivå for alle når Maja er til stede.»

Totalt sett mener vi at Maja med dette treffer meget godt i forhold til prisens kriterier og at hun vil være en svært verdig vinner av Helly Hansen Youth Award i 2021!»