Oppstartsmøte Nordenfjeldske Seileruke 2019

  • Post author:
  • Post category:Nyheter
Allerede til sommeren blir det Nordenfjeldske Seileruke i Ålesund, og vi inviterer nå alle gode krefter i foreningen til et oppstartsmøte 16.10. kl 19.00 hos HI-Bygg AS i Olsvika for å starte planleggingen.

Som mange av dere sikkert er kjent med, er Ålesunds Seilforening tildelt Nordenfjeldske Seileruke 2019,  som går av stabelen 4.-7. juli.

 

Vi forventer stor deltagelse fra mange foreninger langs kysten, og ambisjonene er å lage et minst like godt arrangement som vi gjorde sist ÅS hadde arrangementet, i 2010. I tillegg til NOR-rating er det ambisjoner om å arrangere aktivitet for alle foreningens regattaklasser.

 

Dette blir vårt store løft på arrangørsiden i 2019 og planleggingen bør starte allerede nå. Mange av våre medlemmer og ildsjeler var svært viktige bidragsytere ved forrige anledning, og vi håper dere stiller opp også denne gang på et nytt felles løft.

Vi trenger alle våre dyktige dugnadskrefter på dekk for dette arrangementet og oppfordrer til å sette av disse dagene slik at vi igjen leverer et strålende arrangement.

 

Her er det først og fremst en masse armer og bein vi behøver, du behøver ikke kunne veldig mye om regatta – det holder å ville bidra på land eller sjø i et veldig stort og trivelig arrangement.

 

Det kalles inn til oppstartsmøtetirsdag 16.oktober kl. 1900. Møtet finner sted hos HI-Bygg AS i Olsvika – Olsviklia 19.

 

Håper vi ser deg der!