You are currently viewing Nytt seilkurs for barn!
Lær å seile- en hobby du kan ha hele livet!

Nytt seilkurs for barn!

 

Helgen 15. og 16. april arrangerer vi intensivhelg for nye seilere. Oppmøte i havna i Nørvevika kl 10- 15 både lørdag og søndag. ‘

Her får barna lære om hvordan man skal seile en optimistjolle. Gjennom et intensivkurs får barna mange timer på vannet, og de får dermed raskt en opplevelse av å kunne håndtere en optimistjolle på egenhånd. Vi har dyktige trenere og et godt seilmiljø for både barn og voksne. Etter intensivkurset er barna hjertelig velkommen til å delta på treningene mandager og onsdager kl. 17.30. Barna MÅ være svømmedyktige og ha seilvest, en redningsvest uten krage.

Vi serverer varm mat og drikke til barna begge dager.

kurs optimister

Pris for hele helgen: 600 kr.

Alle barna som melder seg på før 26. mars får anledning til å bli med på sikkerhetskurs på Moa svømmehall. Vi tar med 2 optimistjoller inn i bassenget. Barna får se blant annet hvordan det er når de kullseiler, hvordan de får snudd båten igjen og hvordan båten oppfører seg når den er fylt av vann.

Det går fint å bruke vanlig regntøy når man er på kurs, det er viktig å ha godt med ull under. Om man har en våtdrakt anbefales dette. Husk nok skift, slik at man får varme og tørre klær på seg når man kommer på land igjen.

Begrenset plasser, første mann til mølla prinsippet. For spørsmål og påmelding ta kontakt med Therese Giske Søvik, mob: 93 03 47 39, mail: theresegiske@yahoo.no

trening