Nyheter

aaseil logo 001 blue preview jpeg

Stillingsannonse: Daglig leder

Ålesunds Seilforening er en stor og aktiv forening med mye seilaktivitet for barn, ungdom og voksne. Vil du være med å videreutvikle vår forening og våre medlemmer?

Les mer »
Stevnesponsor

Ungdomsliga 3.-4. september – behov for hjelp

Ålesunds Seilforening skal sammen med Molde Seilforening, Norges Seilforbund og SailLogic helgen 3.-4. september arrangere Ungdomsligastevne her i Ålesund (Sparebanken Møre Youth Sailing Cup). Dette er et arrangement hvor vi som forening og som by skal vise oss frem fra vår beste side – og vi trenger hjelp til gjennomføringen!

Les mer »
anker

KAST ANKERET

Ålesunds Seilforening har gleden av å kunne tilby våre medlemmer en gjennomgang i ankring og fortøyning onsdag 22.06.22 fra kl 19:00 med
Fredrik B Hessen

Les mer »
Pia NM 2021

Reisestøtte 2022

Som ledd i foreningens sportslige satsing har Ålesunds Seilforening en reisestøtteordning for å stimulere til deltagelse utenfor egen forening.

Les mer »
Sandshamn

Årets pinse-tur!

Fredag 3 juni – mandag 6. juni Årets første fellestur går til Rosenlund havn – Sandsøy. Fra Ålesund tar denne turen ca. 3-4 timer. Ta

Les mer »
Seilerhytta forsidebilde

Invitasjon til sommerfest!

Årets Flaggheis på oppsatt dato i mai utgikk som kjent. Styret inviterer derfor til en forsinket åpning av seilsesongen på Seilerhytta, en liten SOMMERFEST, med middag og hyggelig samvær fredag 10. juni.

Les mer »