Nyheter

Pia og Nela

Reisestøtte 2023

Som ledd i foreningens sportslige satsing har Ålesunds Seilforening en reisestøtteordning for å stimulere til deltagelse utenfor egen forening. Oversikt over ordningens omfang finner du

Les mer »
piaNC

Aktiv langhelg med gode resultater

Det har vært en innholdsrik langhelg for både bredde, topp, unge og eldre. Solide nasjonale resultater og god oppslutning om Sukkertoppseilasen gir oss en svært god start på sesongen 2023!

Les mer »
Sukkertoppseilasen

Sukkertoppseilasen 1. mai

Mandag 1. mai er det klart for den tradisjonsrike sesongstarteren Sukkertoppseilasen for klassene 2.4mR, 12,5kvm, Albin Express, J/70 og Tur/Hav.

Les mer »
IMG 20220812 141028

Klart for sesongstart 2023

Endelig kan vi snart sette i gang årets sesong. Her kommer informasjon om hvordan både uke- og helgeaktivitetene i Ålesunds Seilforening vil foregå.

Les mer »
IMG 9529

Champions League straks i gang!

Laget til Ålesunds Seilforening, bestående av Andreas B. Kolstø, Håvar Yndestad, Erik Bøen og Andreas S. Larsen, er på plass i Vilamoura (Portugal) og klare for semifinalen.

Les mer »
SeilUt2022

Nyheter fra tur/hav

Selv om snøen fremdeles laver ned har vi sett de første seilene på fjorden. Innimellom klargjøring og båtpuss har Tur/hav mange aktiviteter du kan ta del i. Møt opp og delta, her er mye å lære og å få inspirasjon av både for nybegynnere og den drevne seiler.

Les mer »
image005

Inspirasjonskveld- turer

Onsdag 15. mars kl. 19.00 Klubbhuset – Nørvevika Bli inspirert av nye spennende reisemål om du har tenkt å reise litt lenger ut enn Hessafjorden.

Les mer »