Nyheter

Arkivfoto 2 AASF

Borgundfjorden Rundt

Ålesunds Seilforening arrangerer den tradisjonelle regattaen Borgundfjorden Rundt, lørdag 1. oktober. Påmelding og informasjon på manage2sail.com

Les mer »

KM for 2.4 i Ålesund

Ola Herje jr. ble kretsmester i 2.4 etter fire seilaser lørdag og to søndag. Gunnar Eide tok sølvet og Trond Mele kapret bronsen. Vi gratulerer!

Les mer »
aaseil logo 001 blue preview jpeg

Stillingsannonse: Daglig leder

Ålesunds Seilforening er en stor og aktiv forening med mye seilaktivitet for barn, ungdom og voksne. Vil du være med å videreutvikle vår forening og våre medlemmer?

Les mer »
Stevnesponsor

Ungdomsliga 3.-4. september – behov for hjelp

Ålesunds Seilforening skal sammen med Molde Seilforening, Norges Seilforbund og SailLogic helgen 3.-4. september arrangere Ungdomsligastevne her i Ålesund (Sparebanken Møre Youth Sailing Cup). Dette er et arrangement hvor vi som forening og som by skal vise oss frem fra vår beste side – og vi trenger hjelp til gjennomføringen!

Les mer »
anker

KAST ANKERET

Ålesunds Seilforening har gleden av å kunne tilby våre medlemmer en gjennomgang i ankring og fortøyning onsdag 22.06.22 fra kl 19:00 med
Fredrik B Hessen

Les mer »
Pia NM 2021

Reisestøtte 2022

Som ledd i foreningens sportslige satsing har Ålesunds Seilforening en reisestøtteordning for å stimulere til deltagelse utenfor egen forening.

Les mer »