Nybegynnerkurs for optimistseilere fra 8 år starter nå!

  • Post author:
  • Post category:Nyheter
Vi har et uforpliktende informasjonsmøte i Nørvevika båthavn 24.april kl 18 for barn og foreldre, så i år starter vi årets nybegynnerkurs med to intensivhelger. 27. og 28. April, 11. og 12. Mai.

​«I år starter vi årets nybegynnerkurs med to intensivhelger. 27. og 28. April, 11. og 12. Mai. På denne måten kommer barna raskt i gang med å mestre båten. I tillegg har vi ukentlige treninger mandag og onsdag.» forteller leder i jollestyret, Therese Giske Søvik.

På uketreningene skal alle ha ferdig rigget båt, klar til briefing 17:20. Vi avslutter ca kl 20. Det serveres vafler eller noe lett å spise i tillegg til varm drikke når barna kommer på land etter treningen. En kan begynne å seile når man er ca 8 år, man må kunne svømme men ellers kreves ingen forkunnskaper.

Vi har erfarne trenere og et godt miljø på tvers av alder og kjønn.
Pris kr 2200;- dette inkluderer 1-års medlemskap i Ålesunds seilforening, lån av jolle, de to intensivhelgene og aktivitetsgebyr. Vi har båter som kan leies, og dette er inkludert første år. Disse kan brukes ubegrenset gjennom hele sesongen.
Påmelding theresegiske@yahoo.no – ved spørsmål ring gjerne Therese Giske Søvik mob: 93034739.
Seiling er en sport som gir barna mye glede og læring. Barna får basiskunnskaper innen seiling som gjør dem trygge i båt og på vannet. Seiling er sosialt for både barna og for voksne.
Vi ønsker nye seilere hjertelig velkommen!»