You are currently viewing Ny 2. plass til Erik Bøen i Norges Cupen.
20210619 Erik B

Ny 2. plass til Erik Bøen i Norges Cupen.

NC i laserklassene ble gjennomført i Horten Seilforening helgen 19-20 juni. Dette ble sesongens første NC der deltager fra hele landet kunne delta. Hele 72 deltager stile til start med henholdsvis 12 i Laser Standard, 25 i laser radial og 35 i laser 4,7. Mange var nok meget spent på egen og andres form etter å ikke ha fått konkurrert tidligere i år. Det er svært lenge siden sist så mange laserer var samlet til NC så dette er meget positive tegn for en voksende klasse og godt miljø. Lørdag ble det venting på vinden til kl. 1700 men på flott sønnavind fikk en gjenopført 2 – 3 løp i 8-10 m/s med vind. Søndag ble starten flyttet til 0900 om morgenen og arrangøren fikk gjennomført 2-3 løp før vinden forsvant.

Ålesunds Seilforening hadde 3 deltager med i klassen laser 4,7 og 1 deltager i klassen laser radial.

Marina Hatløy i klassen laser 4.7 stilte til start i sin første NC etter å ha tatt opp seiling for under 1 år siden og leverte flotte prestasjoner på første regattadag. Maja Moen viste solid form og seilte inn en solid 16. plass i feltet med 35 deltagere

Ingrid Bøen i laser radial klassen leverte også en av sine beste NC i karrieren med en solid 1 plass i et av løpene og en flott 7. plass sammenlagt av 25 deltagere og etter 6 løp

Beste plassering fra ÅS gjengen gikk igjen til Erik Bøen (bilde) som leverte solide plasseringer i alle 5 løp med en 2. plass sammenlagt av 35 deltager, bak mangeårig rival Mia Klæboe fra Drøbak.

Her er bilde av Team Ålesund, også med Ida Skaar fra Molde, og sammen med et trivelig gjensyn med vår tidligere og mangeårige trener Thomas Kolstad som var trener for gjengen under helgens arrangement. Vi gratulerer med flotte prestasjoner!

20210620 team asf

Her finner du link til resultatlistene:

laser_radial__overall_results__90

laser_47__overall_results__100