Nørvevika stengt for parkering i forbindelse med Norgescup for joller 10.-13.05.

  • Post author:
  • Post category:Nyheter
Ålesunds Seilforening skal til helga arrangere Norgescup for joller og det forventes ca. 150 deltagende joller og ca. 70 følgebåter / RIB-båter.

I den forbindelse vil hele det asfalterte området i havna og den gruslagte vegen på nordsida bli reservert for jollene og tilreisende.

Parkering av biler må skje på den asfalterte vegen som går bort til Bunker-Oil eller på den asfalterte plassen øst for Volsdalen Camping. Dette vil gjelde allerede fra torsdag 10. mai. Se vedlagte kart som viser alternative parkeringsmuligheter.

NB! Det er innhentet tillatelse fra Ålesund Parkering til å parkere langs vegen nord for havna (slik det gjøres under fotballkamper).
Tilreisende følgebåter (RIB) blir liggende på vannet i havna og vi trenger plass til disse. I hovedsak vil disse ligge langs kaiene våre innerst i havna og på ledige plasser på bryggene.
Dersom du planlegger å dra på båt-tur i helga og vi kan disponere plassen din fram til søndag formiddag, så er vi takknemlig om du sender undertegnede en melding eller e-post.
Reiser du på tur allerede onsdag, ber vi om at du parkerer bilen på den asfalterte vegen nord for havna.
MVH
Fredrik B. Hessen
Havnesjef, Ålesunds Seilforening
TLF (+47) 911 08 143