MR-Cup i Molde og Borgundfjorden Rundt i Ålesund 30.09. og 01.10.2017

  • Post author:
  • Post category:Nyheter
Samtidig som vi i Ålesund fikk avviklet Borgundfjorden Rundt under strålende forhold, og med rekord-deltagelse for året, ble det både lørdag og søndag seilt siste runde av årets MR-cup for joller i Molde.

Også her forsynte Ålesundsseilerne seg godt av premiebordet. Det har totalt vært avviklet 5 stk MR-cuper gjennom sesongen.

Årets Borgundfjorden Rundt ble en stor suksess, både sportslig og sosialt. Resultater ligger ute her på nettsidene under regatta og resultater, og det ligger masse flotte bilder på foreningens Facebooksider. Anbefaler alle å gå inn og studere disse.

Samtidig ble det seilt MR-cup i Molde og Ålesunds Seilforening hadde en stor tropp på 9 seilere av gårde. Disse forsvarte foreningens ære på en utmerket måte.
I Laser 4.7 ble helgens regattaserie vunnet av Ingrid Bøen ÅS, som også tok en flott 2.plass totalt i MR-cup for hele sesongen, bak Sigrid Hammervik Molvik fra Molde Seilforening.
I Optimist A ble helgens regattaserie vunnet av Erik Bøen ÅS, med Maja Anine Moen ÅS på 2.plass. Totalt for sesongen ble MR cup i denne klassen vunnet av Erik Bøen, foran Maja Anine Moen på 2.plass og Live Kristiansen på 3.plass, alle ÅS. Her tok altså Ålesunds Seilforening hele pallen.
Fullstendig resultatliste kommer nok snart på seilkretsens nettside.
Vi takker Molde Seilforening for et flott gjennomført arrangement, under gode forhold. Likeledes gratulerer vi alle seilerne med fine resultater og ikke minst flott innsats av absolutt alle. Det er suverent at foreningen kan ha en så stor og flott gjeng med ivrige seilere av gårde på utenbys regatta!