You are currently viewing MR Cup 1 Ålesund  
MR cup

MR Cup 1 Ålesund  

I helgen ble det avviklet MR Cup 1 for klassene optimist A og B samt ILCA 4 og 6. Det var deltagere fra Molde og Ålesund samlet 13 seilere. Regattaene ble avviklet på Borgundfjorden på lørdagen og det ble preget av svært lite vind som er vanlig når vinden kommer fra nord. Søndagen, ble det derimot finere forhold når banen ble flyttet til Valderhaugfjorden. Det ble seilt 6 seilaser i hver klasse.

I Optimist B vant Albert Ringdal foran Jon Hessen på andre plass og Kian Singh på tredje plass. Optimist A ble vunnet av Nela Grala foran Pia Hessen på andre plass og Rolf Andre Reite på tredje plass. ILCA 4 ble vunnet av Aurora Ringdal mens ILCA 6 klassen ble vunnet av Marina Hatløy foran Erik Bøen på andreplass og Adelin Rafaelson på tredje plass.

En del av regattaene var også Vår Serien for joller. For Optimist B så ble den vunnet av Albert Ringdal foran Kian Singh på andre plass og Jon Hessen på tredje plass. Vårserien Optimist A ble vunnet av Nela Grala med 6 poeng foran Pia Hessen med lik poengsum  på andre plass og Rolf Andre Reite på tredje plass. ILCA 4 ble vunnet av Aurora Ringdal og ILCA 6 vårseire ble vunnet av Marina Hatløy foran Erik Bøen på andreplass og Adelin Rafaelson på tredje plass.

MR Cup 2 avvikles i Molde 21 og 22 mai.