You are currently viewing Maja Moen blant finalistene til utmerkelse

Maja Moen blant finalistene til utmerkelse

Maja Moen er én av fem finalister til årets Helly Hansen Youth Award.

Etter en nominasjonsprosess hvor totalt 16 seilere i alderen 16 til 23 år var foreslått, har en jury altså plukket ut Maja som en av kandidatene i finalerunden. Den endelige vinneren kåres etter en avstemming blant alle landets seilere.

Innstillingen da Maja ble fremmet som kandidat til prisen:
«Vi ønsker å nominere Maja Anine Paulsen Moen til årets Helly Hansen Youth Award. Maja er en aktiv seiler i ILCA-klassen i Ålesunds Seilforening, men bidrar også som trener i ukedager og på foreningens sommerskole. Her viser hun stort engasjement, eksepsjonell formidlingsevne og et brennende ønske om at nye seilere skal oppleve fremgang og mestring på sjøen.
Maja sitter også foreningens hovedstyre, hvor hun bidrar og taler våre yngste medlemmers sak. Tross sin unge alder er hun et naturlig midtpunkt og hun har en samlende effekt.

I en vanlig uke er Maja jolletrener 2 ettermiddager og trener 2 ettermiddager selv – i tillegg til ett og annet styremøte på kveldstid (gjerne etter trening). Helgene blir som regel fylt med regattaseiling eller treningssamling.

Når det gjelder egen seiling, uttaler hennes trener det følgende:
«Maja fortjener nominasjonen til HH-prisen for innsatsen hun gir på trening og hvordan hun behandler personer rundt seg. Hun behandler alle rundt seg som likemenn. Maja er ikke redd for å dele hva hun mener og respekterer om andre ikke deler hennes syn. Treninger øker i både trivsel og nivå for alle når Maja er til stede.»

Totalt sett mener vi at Maja med dette treffer meget godt i forhold til prisens kriterier og at hun vil være en svært verdig vinner av Helly Hansen Youth Award i 2021!»

Mer om alle finalistene på Norges Seilforbunds nettsider. Den 10. desember starter avstemmingen – og da håper vi at alle og enhver bidrar til å stemme Maja frem til seier!