You are currently viewing Klubbkveld 3. februar

Klubbkveld 3. februar

3. februar klokken 19.00 ønsker vi velkommen til klubbkveld i Nørvevika!

Mats Grimseth er naturfotograf, seiler og eventyrer. 3. februar kommer han til Ålesunds Seilforening for å fortelle om sitt nye prosjekt som har base i Ålesund.

Mats har jobbet som profesjonell skipper siden 2016, har bakgrunn som fotograf og har tatt med mennesker på tur i all slags vær hele året langs Norskekysten i en årrekke. Var i sin tid verdens yngste ekspedisjonsleder til å seile rundt Spitsbergen i en alder av 22 år og har etter dette hatt 4 sesonger som ekspedisjonsleder på Svalbard . Han har blitt en viktig stemme i samfunnsdebatten om psykisk helse og har mottatt Tabuprisen for sitt arbeid mot mindre tabu rundt teamet selvmord blant gutter.

Mats har i dag fullt fokus på prosjektet SY Sofie som ønsker å nå ut til personer som kanskje sliter eller har «falt litt av og skal primært bli brukt til forebyggende arbeid for ungdom og rusavhengige. Prosjektet har til hensikt å vise at mennesker uavhengig av bakgrunn og kunnskap kan bli en ressurs!

Møt opp og hør Mats’ sin utrolige historie og reise fra å være en umotivert ungdom som ikke ønsket å leve, til å bli anerkjent som en av verdens beste fotografer for Red Bull og nå som prosjektleder for SY Sofie.

Mats Grimseth er også ambassadør for Norges Seilforbunds kampanje «Hold Havet Rent». Etter foredraget med Mats vil Thomas Nilsson fra Norges Seilforbund og prosjektleder for denne kampanjen fortelle litt om hva som er hensikten med kampanjen og hvordan seilere i Ålesund kan bidra mest mulig.