You are currently viewing INVITASJON Laser TRENINGSSAMLING 18-20 Mars

INVITASJON Laser TRENINGSSAMLING 18-20 Mars

Helgen 18-20 mars arrangerer jollegruppa i Ålesunds Seilforening treningshelg for alle Laser seilere i Møre og Romsdal Seilkrets med Nørvevika som base.

Treningshelgen er for seilere i Laser klassen og innleid trener er Peer Moberg som er en av landets desidert beste seilere med en rekke internasjonale medaljer inkludert OL bronse i Laser klassen. Dette er en mulighet man ikke må la gå fra seg. Peer vil sammen med vår lokale trener Erik Karlsen være trener fredagen og lørdagen, mens søndagen blir det Erik Karlsen sammen med en annen lokal trener som vil stå for treningen.

Seilingen foregår på Borgundfjorden alternativt på Valderhaugfjorden om været tillater det. Vi satser på flest mulig timer på sjøen og gode vindforhold. Det blir også nyttig teori innendørs og varm mat og drikke til lunsj lørdag og søndag.

Programmet er som følger:

Fredag 18 mars ferdig rigget og klar til å gå på vannet kl 15:30

Lørdag 19. mars ferdig rigget og klar til å gå på vannet kl 10:00

Søndag 20. mars ferdig rigget og klar til å gå på vannet kl 10:00

Det er tidlig på året og det kan bli kalt. Husk derfor varme klær under drakter (ull), ekstra klær og skift. Ikke glem lue og hansker og ta med en drikkeflaske og noe ekstra energi til å ha i båten i løpet av dagene.

Alle tar med egne båter og rigger disse. For de i ÅSF som brukte foreningsbåt i 2021 så kan de bruke samme båt på denne samlingen.

Pris pr deltaker er kr. 700,- for begge dager samlet inkl mat & drikke. Påmelding skjer gjennom Manage2Sail.