You are currently viewing Introkurs til seiling for barn, 24.-25. august
Jolleseilere med instruktør Maja Moen

Introkurs til seiling for barn, 24.-25. august

Helgen 24. og 25. august arrangerer vi intensivhelg for nye seilere. Oppmøte i havna i Nørvevika kl 10- 15IMG 4796 både lørdag og søndag.

Her får barna lære om hvordan man seiler en optimistjolle. Optimistjollen er verdens mest utbredte seiljolle for barn og unge, og blir brukt som rekrutteringsbåt til seilsporten over hele verden. Som optimistjolleseiler lærer barna grunnleggende seiling og teknikk, hvordan de rigger båt og sørger for at de er trygge på sjøen, samt opplever mestring og seilglede.  Gjennom et intensivkurs får barna mange timer på vannet, og de får dermed raskt en opplevelse av å kunne håndtere båten.  Kurset blir ledet av vår erfarne hovedtrener Ingrid Bøen, og foreldre som ønsker det kan til å bli med ut i RIB for å se barna trene. Vi serverer varm mat og drikke til barna begge dager.

Barna MÅ være svømmedyktige og ha seilvest, en redningsvest uten krage. Det går fint å bruke vanlig regntøy når man er på kurs, det er viktig å ha godt med ull under. Om man har en våtdrakt anbefales dette. Husk nok skift, slik at man får varme og tørre klær på seg når man kommer på land igjen.

 

Pris for hele helgen: 600 kr.

Etter intensivkurset er barna klare til å bli med på treningene våre på mandager og onsdager om de ønsker det=) Vi har dyktige trenere og et godt seilmiljø for både barn og voksne, der gutter og jenter i ulike aldre trener sammen. Jolleseiling gir barna et fantastisk grunnlag for en hobby de kan ha livet ut.

Begrenset plasser, første mann til mølla prinsippet. For spørsmål og påmelding ta kontakt med Gina Gonsholt, mob: 993 14 624, mail: gina.gonsholt@gmail.com