Ikke gå glipp av Intercity-festen på Seilerhytta lørdag!

  • Post author:
  • Post category:Nyheter
Lørdag 9.juni er det tradisjonen tro Intercity regatta fra Molde til Ålesund, og dagen avsluttes som vanlig med middag og premieutdeling på Seilerhytta. Alle deltagerbåter får gratis havneleie i gjestehavna på Gåsholmen.
Nytt i år er at lørdagens Intercity inngår som distanseseilas i kretsmesterskapet for NOR-rating, som avsluttes med baneseilaser søndag. KM-medaljene utdeles derfor først søndag på Dronning Sonjas Plass.
Kunngjøring, seilingsbestemmelser og link til påmelding til regattaen finner du her.
Intercityseilasen får premieutdeling på Seilerhytta lørdag kveld, inklusive de gjeve vandrepokalene for hhv stor og liten klasse, samt over-all.
Vi oppfordrer alle til å ha båtene liggende gratis i Seilerhyttas gjestehavn på Gåsholmen, hvor det er tilgang til både strøm og vann.
Om noen allikevel velger å ha båten liggende i bysentrum, er det satt opp båttransport  til Seilerhytta med M/B Gassen fra flytebrygga ved Rutebilstasjonen kl 18.30 – og tilbake på kvelden.
Dersom sen målgang tilsier behov for senere båtavgang, vil dette bli tilpasset. Følg i så fall med på Ålesunds Seilforenings Facebooksider, hvor evt endringer vil bli meddelt.
På Seilerhytta serveres det fra kl 19.00 prima selskapsbacalao av aller beste sort, og passende drikke – alt til gunstige seilerpriser.
Vi regner med at alle stiller sultne opp på dette arrangementet.
Om noen har spørsmål rundt arrangementet på Seilerhytta, kontakt hyttesjef Rolv Giske på tlf 92 66 13 40.
Vel møtt!