Har du ikke meldt deg på Seileruka 2019 enda??

  • Post author:
  • Post category:Nyheter
Nordenfjeldske Seileruke 2019 i Ålesund nærmer seg med stormskritt, og fortsatt savner vi en del lokale båter på lista. Vi hører rykter om flere, men nå er det på høy tid å melde seg på.

​Planleggingen av arrangementet pågår under høytrykk, og vi kan love flotte opplevelser både på vannet, og på landbasen Gåsholmen under hele seileruka 3. – 7. juli. Dette blir rett og slett årets happening for seilfolket i hele regionen. Ja, faktisk tjuvstarter vi det sosiale med åpen seilerhytte med god servering allerede lørdag 29.06.

Påmeldingene begynner å sige på, vi må nok så langt konstatere at de utenbys tilreisende har vært mye flinkere enn våre lokale seilere til å melde seg på i god tid. Men det kan vi vel få gjort noe med?

All informasjon du trenger for å få svar på det meste finner du på: regattaens sider på manage2sail, og det er også her du melder deg på. Gjør det like godt i dag!

Som dere ser av bildet er det nyutvidede havneanlegget klart til å ta i mot et stort antall båter, forpleiningskomiteen vil stå klart med både underholdning, vått og tørt – og ikke minst gleder regattasjefen seg til å starte seilasene!

Vi minner spesielt klasser som J/70, Express, Melges etc (klasser med NOR-rating målebrev) om at det blir egne klasser ved minimum 4 påmeldte båter. Her har vi fått signaler om at flere skal være med, men vi mangler fortsatt påmeldingene……

Meld deg på i dag, så er det gjort!