You are currently viewing Ny informasjon!! Frisk opp kappseilingsreglene!

Ny informasjon!! Frisk opp kappseilingsreglene!

forside Kappseilingsreglene

 

NYTT: Det viser seg at e-læringskurset som ligger på nettet er utdatert og ikke lenger er gyldig som et «forkurs». Det betyr at slik det ligger i dag, er det ingen hensikt å logge seg på der. Vi er i dialog med NSF rundt dette og vil så snart vi får mer informasjon legge dette ut på nettsiden.

Kjell Inge og Torill ønsker likevel å starte opp med en gjennomgang av kappseilingsreglene i morgen onsdag 19.oktober kl 18-21Vi håper at så mange som mulig har lyst å være med og at dette kan være første steget på veien til de som ønsker å ta utdanning! 

Sesongen er på hell for de aller fleste, er vel bare de tøffeste Hardhausene som har en regatta igjen på terminlisten for 2022.

Kurs og kompetanse komiteen har startet arbeidet med foreningens vinterprogram 22/23.

Vi har mye spennende på gang og vil ha fokus på klubbkvelder med et variert innhold, der målet er å samle medlemmer fra alle de ulike klassene. Vi har fått tilbakemeldinger om at dere ønsker flere anledninger til å være sosial med andre seilere. Vi starter opp med gjennomgang av Kappseilingsreglene allerede onsdag 19.oktober klokken 18-21.

Vi har fått med oss Torill og Kjell Inge Tomren, som begge er dommere på nasjonalt nivå,  til å ta oss gjennom reglene. Her blir det anledning til spørsmål og gjennomgang av praktiske eksempler.

Kappseilingsreglene1

Gjennomgangen vil være på storskjerm.

Det blir servert noe godt å bite i til kaffen/kakaoen.

Vi ønsker alle foreningens medlemmer hjertelig velkommen.

Ved spørsmål ta kontakt!

Kurs- og kompetansekomiteen.

Eva Fladmark, mob: 48033306

Peter L. Larsen, mob:92036604

Therese G. Søvik, mob: 93034739