Foredrag med Magne Klann – Norge om babord

  • Post author:
  • Post category:Nyheter
19. februar klokken 18.00 på NTNU viser Magne Klann bilder og forteller om sin tur langs Norskekysten fra Nordkapp til Lindesnes med RS Aero – verdens lengste seiltur med jolle.

Vi får høre om møte med hval, utfordrende værforhold, og ikke minst: vi får se fantastiske bilder fra verdens vakreste kyst. En RS Aero er på størrelse med en laser og veier 30 kilo. Magne bar båten i land på sandstrender, og bodde under båten og seilet eller i telt. Ved avreise fra Nordkapp 25 april var det fortsatt vinter. Han møtte våren og sommeren på vei sørover, og kom frem til Lindesnes 12. juni – etter 49 dager og 1158,1 nautiske mil. Nå er rekorden offisiell og bragden er kommet i Guiness World Records.

 

I tillegg til turen vil Magne på vegne av NSF fortelle om #HoldHavetRent og Clean Seas, turn the tide on plastic. Havet er vårt element, og det er viktig at vi som seilere hjelper til med å løse problemene med forsøpling og forurensing.

 

Man trenger ikke seile langt for å dra på tur med jolle – det er noe alle jolleseilere i alle aldre kan prøve på. Kanskje blir dere inspirert til å prøve? Boka «Norge om babord» kan kjøpes til medlemspris!

Arrangementet er gratis.

 

Du kan lese mer om boka her:

https://www.blueoceanmedia.no/shop/product/norge-om-babord?tm=

 

Mer informasjon om «Norge om babord» finner du her:

http://klann.no/seiling%20og%20båtliv.html