Flott innsats av jolleseilerne fra Ålesund under NC 3 i Moss

  • Post author:
  • Post category:Nyheter
Ålesundsseilerne leverte flott innsats og gode resultater under varierende forhold på NC3 i Moss denne helgen. Flere er aktuelle for internasjonale mesterskap.
Jolleseilerne våre har som vanlig hatt en travel vår. Ikke før var vi ferdige med NC 2 i Ålesund, så bar det av sted til pinsesamling i Bergen, og denne helgen var det Norgescup 3 i Moss som stod på timeplanen for både optimist- og laserseilere. Kontingenten fra Ålesund bestod av totalt 6 seilere, 3 i laser 4.7 og 3 i optimist A.
I optimist A fikk våre seilere følgende flotte totalplasseringer:
Nr 6 – Erik Bøen
Nr 36 – Maja Anine Moen
Nr 68 – Georg Grønfur
I Laser 4.7 fikk våre seilere disse solide resultatene:
Nr 17 – Ingrid Bøen
Nr 20 – Andre Fugledal
Nr 26 – Ingrid Giske Søvik
Flere av seilerne våre hadde også denne gang svært gode enkeltseilaser, og den som kanskje overrasket mest denne gang var Maja Anine Moen som like godt slo til med en sensasjonell 7.plass av totalt 79 deltagere i siste seilas.
Etter NC3 begynner også uttakene til de internasjonale mesterskapene å bli klare. Erik Bøen er nå tatt ut til EM i Optimist i Scheveningen Nederland – og Ingrid Bøen er klar for Juniornordisk i Båstad Sverige. Hun er imidlertid også høyaktuell for VM i Gdynia, Polen, hvor hun står som nr 1 på ventelista. Etter det vi forstår kan Juniornordisk også være aktuelt for flere av våre andre seilere.
Vi gratulerer seilerne våre med flott innsats, og venter spent på fortsettelsen