You are currently viewing Fantastisk rekruttering til Jollegruppen!
Seilskole

Fantastisk rekruttering til Jollegruppen!

 

 

Seilskole
Seilskole

Våren og sommeren 2020 skulle altså ende opp med å bli et fantastisk år når det kommer til rekruttering i Jollegruppen.

Vi var heldige og fikk raskt komme i gang med treninger og rekrutteringshelger på tross av situasjonen med Covid-19. Allerede 25. og 26. april hadde vi vårt første nybegynnerkurs. Vi fulgte opp med et nytt 6. og 7. juni, noe som resulterte i totalt 26 nye barn på vannet.

I løpet av ukene med sommerskole har vi hatt 42 seilere på kurs. I tillegg startet vi denne uken et helt nytt tilbud i foreningen for ungdom i alder 14-18 år. 6 deltakere er nå på vannet 2 ganger i uken i Laser 4.7. Vi håper dette tilbudet vil bidra til økt rekrutering også for de eldste barna. Totalt har 72 nye barn vært innom foreningen i vår/sommer!

Det gledelige er at vi i vår hadde 14 jolleseilere, ved inngangen til høstsesongen har vi nå 33 seilere.  Dette er vi utrolig glade for, og gleder oss til en høstsesong med mye moro. Allerede helgen 22. og 23. august er det MR-cup 4 i Ålesund. De seilerne som har seilt en stund er i gang med nasjonale regattaer. Så her er det bare å henge med og følge aktiviteten i  Jollegruppen på vår egen Facebook-side.

Dette hadde vi selvfølgelig ikke fått til uten all velvilje fra både ungdommen som har stilt som trenere, og foreldrene som har stilt opp som sikringsvakt i havna disse ukene. Barna har fått god oppvartning og vi får gode tilbakemeldinger fra både barn og foreldre. Det som er ekstra kjekt er den positive responsen Jollegruppen har sett når vi har spurt tidligere jolleseilere og trenere om hjelp. Vi er utrolig takknemlige for det.