En ny aktiv seilerhelg for både unge og eldre i små båter

  • Post author:
  • Post category:Nyheter
Helgen 26.-27.07. arrangerte Ålesunds Seilforening kretsmesterskap og MR-cup for joller, og foreningen fikk to nye kretsmestere. Samtidig deltok hele 6 seilere fra Ålesunds Seilforening på NM i 2.4mR i Åsgårdstrand, og en av dem kom så nær pallen som det går an.
MR-cup med innlagt KM for Laser 4.7, Optimist A og Optimist B ble avviklet over to fine dager på Borgundfjorden, med varierende men gjennomgående lette vinder. Vi gratulerer de ferske kretsmesterne som ble:
Laser 4.7:  Sigrid H Molvik – Molde Seilforening
Optimist A: Maja Moen – Ålesunds Seilforening
Optimist B: Marthe Krohn-Dale – Ålesunds Seilforening
Fullstendig resultatliste kommer etter hvert på våre og kretsens hjemmesider.
Vi gratulerer de øvrige medaljevinnerne, samt hele den flotte gjengen deltagere med super innsats!
I Åsgårdstrand ble det samme helg avviklet NM i 2.4mR med deltagere fra den noe mer voksne garde. Også her var det lette vinder som dominerte. Vår egen Ola Herje oppnådde en flott 4.plass, med ett enslig poeng opp til 3.plassen som ble besatt av ikke ukjente Harald Rolfsnes fra Røyken SF. På sølvplass kom den særdeles meritterte Bjørnar Erikstad fra Tønsberg, med en lang rekke mesterskapstitler fra både inn- og utland. Årets norgesmester ble den utflyttede ålesunderen Trond Sverre Førde, som seiler for Bærum Seilforening.
Øvrige deltagere fra Ålesunds Seilforening var Pål Kragset, Anthony Hayers, Lars Ove Seljebø, Trond Mele og Rolf Arne Anderssen som alle gjorde en hederlig innsats. Inge Almås – som gikk bort tidligere i sommer – var også påmeldt til NM. Som en flott gest, seilte alle i NM med sørgebånd i akterstaget.
Vi gratulerer både den ferske norgesmesteren, og våre egne deltagere med flott innsats!