You are currently viewing En flott sesongavslutning på Seilerhytta!

En flott sesongavslutning på Seilerhytta!

Med rundt 70 gjester var Seilerhytten nok en gang dekket for fest. Seilere fra alle klasser deltok på en flott kveld fylt med god mat, drikke og ikke minst flotte premier til våre seilere.

sesongavslutning3

Årets klubbmestere Jollegruppen:

Opti C: Oscar Antonsen

Opti B: Maria Vartdal Skorpen

Opti A: Nela Grala

ILCA 4: Aurora Ringdal

ILCA 6: Eirik Bøen

 

Klubbmestere optimist og laser 2022 1

Vinnere vårserie: Nela, Albert, Aurora og Marina

Optimist b 1
Jon, Maria, Kian, Oscar og Albert
Klubbmester jolle 2022 1
Klubbmester Opti A Nela, Opti B Maria, ILCA 4 Aurora og ILCA 6 Erik

 

klubbmester Nela og Pia
Fornøyde seilere og gode venninner! Nela Grala og Pia Hessen i Opti A.

 

Sist, men ikke minst: Optimistklassen sin gjeveste pokal må vel sies å være Clara og Erik F. Eriksens minnepokal. Den deles ut til den optimistseiler som fyller minst et eller flere av følgende krav:

  • størst sportslig fremgang i året som gikk.
  • sesongens beste sportslige prestasjon
  • stor innsats til beste for Optimistklassen i Å.S

Pokalen deles ut av Styret etter innstilling fra trenerne i jollegruppen og jollestyret. I år var det Albert Ringdal som fikk pokalen med følgende begrunnelse: Årets mottaker av Clara og Erik F. Eriksens minne pokal har møtt opp på alle treningen med entusiasme og en positiv holdning som smitter. Denne seileren har vist en enorm fremgang og står på med fine resultater fra lokale regattaer. Seileren står på, gleder seg over å lære og er alltid klar for en utfordring. Det er en glede å trene denne seileren, og han bidrar med nyttige tips og triks til sine medseilere som skaper et fint miljø. Vi trenere håper du beholder iveren og står på videre!

Vi gratulerer, Albert!

Vinner Clara og Erik. Eriksen
Vinner Clara og Erik F. Eriksens minnepokal var Albert Ringdal

 

En stor suksess i Ålesunds Seilforening de siste 2 sesongene har vært SeilUt. Hele 27 båter har deltatt i årets SeilUt, med tilsammen 206 registrerte havneanløp. I år var det nykommerne i Esperance med skipper Helen Berg som imponerte med hele 26 ulike havner og som stakk av med seieren! Vi gratulerer!

Vinner SeilUt2022
Vinner SeilUt 2022

2 av årets båter hadde over 20 anløp og sikret seg dermed 2 glass. Nytt av året var at motorbåter kunne delta, og motorbåt Pila imponerte med 800 mil og 30 overnattinger i 2022 sesongen! I tillegg flotte reisebrev på foreningen sin Facebook-side. Dette er en god måte å inspirere andre til å prøve nye havner.

Pila
Kaptein på Pila Hans-Petter Sandseth

 

Klubbmestere 2022:

12,5 kvm: Marius Maaseide

2,4: Ola Herje

Express: Jan Atle Yndestad

NOR Rating: Einar Gundersen

Årets damebåt: Sissel Humblen og Heidi Kverndokk

Smågåsa: Kristian Haahjem, for tappert forsøk med å lense 12,4 kvm Rosa med elektrisk pumpe!

Klubbmester voksne2022

Millard Martinussen, Håvar Yndestad, regattasjef Ove Rørvik, Børre Ringdal og Ola Herje

Alle voksne

Fra venstre forran: Ola Herje, Marina Hatløy, Maja Moen, Aurora Ringdal, Børre Ringdal

Bak: Knut Maaseide, Trond Mele, Millard, Håvar Yndestad, Erik Bøen og Einar Gundersen

 

Foreningens gjeveste pris, Brudeegget,  som går til den seiler med beste resultat uansett klasse ble i år tildelt Ola Herje i 2,4 klassen. Til grunn for denne tildelingen ligger mange flotte resultater med 1.-plass i Norges mesterskap og 1.-plass i Norgescupen som noen av høydepunktene. Ola dedikerer prisen til  2,4 klassen og sier han er utrolig takknemlig for å være en del av en klasse som utfordrer hverandre, konkurrer mot hverandre og støtter hverandre som de gjør!

Vi gratulerer, Ola!

Ola Brudeegget
Brudeegget 2002

 

Denne kvelden ble det også delt ut 2 hederstegn til medlemmene Jan W. Steffensen og Therese Giske Søvik.

Hederstegn 2022

 

De sportslige resultatene i Ålesunds seilforening har i 2022 vært svært gode i mange  klasser! Vi har seilere som har gjort seg bemerket både i inn og ut-land. Det er stor grunn til å takke alle og enhver for all hjelp og bidrag for å holde hjulene i vår forening i gang. Som styreleder Inge Bøen sier i sin velkomsttale er idretts-Norge avhengig av dugnad og frivillige for å kunne gi et godt tilbud og være en god idrettsforening å være i.

seilere som har seilt nasjonalt 1
Våre seilere som har deltatt på nasjonale og internasjonale stevner i 2022!

Fra venstre: J/70 her representert av Håvar Yndestad og Ole Morken, 12,5 kvm mannskap Børre Ringdal, 2,4 Ola Herje, Optimist Pia Hessen og ILCA 6 Erik Bøen.

Da er det bare Hardhausen som står igjen av regatta i år. Vi minner om vårt vinterprogram der vi vil forsøke å få til et bredt program, med klubbkvelder på tvers av de ulike klassene. Vi håper å kunne fylle vårt flotte klubbhus 1-2 ganger i måneden frem til sesongstart 2023.

Gratulerer til alle vinnerne og lykke til med forberedelser til sesongen 2023!