You are currently viewing Dommerseminar, kurs for regionaldommer, direktedommer og forbundsdommer starter allerede i januar!

Dommerseminar, kurs for regionaldommer, direktedommer og forbundsdommer starter allerede i januar!

Foreningen ønsker å komme i kontakt med medlemmer som ønsker å ta en form for dommerutdanning. Her blir 2 kurs med oppstart i januar. Alle utgifter i forbindelse med en slik utdanning dekkes av foreningen i sin helhet. I tillegg ønsker vi å invitere med medlemmer som tar utdanning til neste Klubbkonferanse. 12. januar, 26. januar, 9. februar og 13. mars

Norges Seilforbund skriver på sine sider at dommerrollen i regattaer skal endres. Mer dømming på vannet og en tettere samspill mellom seilere og dommer er målet. Iens Ludvig Høst, NSF`s ansvarlige for utdanning, tror denne satsningen vil bidra til å gjøre dommerrollen mer spennende og givende. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å være med på dommerseminarene. Du kan også lese mer om fokuset  på siden til Norges Seilforbund

Oppstart 12. januar kl 18:00-19:30 og 19:30-21:30 Dommerseminar og regionaldommerkurs. 

Norges seilforbund skriver på sin side at dette blir en to-delt kveld, der første del er en åpen seminardel der dommergjerningen og hvordan man ønsker den skal utvikle seg vil bli belyst og diskutert. Denne er åpen for alle. For dem som skal utdanne seg til regionsdommere, fortsetter kvelden kl 19:30 med en fagdel. Denne ledes av Kirsti Pettersen og Niclas Fure.

Dette kurset fortsetter 26. januar, 9. februar og 13. mars   kl 18:00-19:30 og 19:30-21:30, første delen blir åpen for alle, så fagdel for regionaldommere. 

IMG 7860

31. januar 18:00 – 21:30 Direktedommerseminar på Teams. 

Seminaret er åpent for alle nye og eksisterende direktedommere. Ved Harald Sørensen og Karl Petter Haugen. Dette vil være den første delen av 2 på teams. Dag 2 blir 2. februar. I tillegg blir det en fysisk dag. Påmelding i Min Idrett.

 

Forbundsdommerkurs arrangeres i Bergen og i Oslo v/Karl Petter Haugen, ADU. – mer informasjon og lenke til påmelding kommer i løpet av kort tid.

 

Du kan lese mer om alle vinterens kurs og seminarer  Her

Ta kontakt om dere har spørsmål:

Hilsen Eva, Peter og Therese