Borgundfjorden Rundt lørdag 30.09. blir en av årets stordager i Ålesunds Seilforening, kom og bli med du også da vel…

  • Post author:
  • Post category:Nyheter
Borgundfjorden Rundt. Solskinn, milde vinder, sosial regatta, trekkepremier og brennsnut i havna, kan det bli bedre?

​Borgundfjorden Rundt. Solskinn, milde vinder, sosial regatta, trekkepremier og brennsnut i havna, kan det bli bedre? Dette er dagen for unge, gamle, proffe og nybegynnere i skjønn forening! Ikke seilt regatta med båten din før? Dette er dagen å prøve! Ikke egen båt? da fikser vi deg plass!

Lørdag 30.09. er det igjen duket for regattaen Borgundfjorden Rundt. Dette er en av få anledninger vi har i året hvor alle foreningens kjølbåtklasser er i aksjon på samme sted og til samme tid. Her blir det både 2.4mR, det blir 12,5 kvm og ikke minst blir det store og små båter i NOR-rating. Værmeldingen lover milde – og relativt lette – vinder fra sørøst. Dagen blir med andre ord perfekt for en tur rundt Borgundfjorden.
Mange av jolleseilerne våre er i Molde på MR-cup denne dagen, men om noen er hjemme og har lyst til å være med, så vil vi prøve å fikse dere mannskapsplass på båtene. Dette gjelder også foreldre eller andre som har lyst, medlem eller ikke! Ring da klassekaptein Jan-Atle på tlf 90 97 91 17 så snart som mulig, så vil han forsøke å ordne dette etter beste evne.
Det blir rormannsmøte i Nørvevika kl 10.00 hvor regattasjefen går gjennom praktisk info, og hvor det er fullt lov å stille ”dumme” spørsmål…
Starten går fra Gåsholmen (den med Seilerhytta på vet dere…) og første varsel er kl 11.00.
Etter seilasen – ca kl 15.00 – serveres det aldeles gratis og rykende fersk brennsnut a-la Tony i Båthallen i Nørvevika, det blir anledning til å fremføre seilerskrøner og gode historier – og det blir premieutdeling med trekking av flotte trekkepremier, som vanlig generøst donert av Dalegruppen og Regatta!
Det er 2,4mR-gruppen som har tatt ansvaret for bespisningen, ryktet sier at det blir rikelig med brennsnut, så vi håper at alle stiller mann- og kvinnesterke, samt sultne opp!
Påmelding kan du enkelt gjøre her, helt inntil en time før start – men hvorfor vente? Send inn din påmelding med det samme i dag, så får vi en viss peiling på hvor mange som kommer!
Regattasjef for dagen er Andreas S Larsen – han treffes på  tlf 40 47 85 02 om noen har spørsmål. Ring i god tid, for han har ingen sekretær som tar tlf under arrangementet 🙂
Gå ikke glipp av dette – la oss bruke den flotte dagen til å tapetsere Borgundfjorden med hvite seil! Ta gjerne med en venn!