You are currently viewing ÅS ønsker velkommen til InterCity-seilasen lørdag den 12. september 2020
Bakgrunn Regatta 2

ÅS ønsker velkommen til InterCity-seilasen lørdag den 12. september 2020

Starten i år går i Molde og det er målgang i Ålesund. Nytt i år er at løpet er lagt utenom Lepsøyrevet, men med babord runding av Lepsøya!

Det vil i år som tidligere år bli samling på seilerhytta på Gåsholmen med middag og premieutdeling etter endt seilas.

Kunngjøring er lagt ut og publisert her.
Påmelding er åpnet og finnes her.  OBS: Hele mannskapet må registreres med navn, tlfnr og e-post adresse! Dette for å få en fullstendig liste over alle som har vær delaktig i arrangementet.
Seilingsbestemmelsene er publisert i m2s og finnes, her.

Vi ønsker min. 6 påmeldte båter innen tirsdag 8. september for at arrangementet skal gå av stabelen.

 

NB Covid-19!
Grunnet Covid-19 og smitteverntiltak er det maks. tillatt med 3 i båten så lenge 1-meter regelen kan overholdes. Båter med mannskap fra samme familie/kan være flere.
Det er satt opp 2 klasser: NOR Rating (deles opp i 2 basert på rating tall – opplyses om på skipperbøte), samt en Turklasse for de som ønsker en mer uformell seilas uten målbrev.

Personer som har luftveissymptomer eller andre symptomer på covid-19, eller som er i karantene eller isolasjon på grun av mistanke om eller påvist smitte av covid-19, kan ikke delta i seilasen.

Det er viktig at alle deltagere overholder reglene for smittevern. NSF sin veileder kan leses her, i tillegg har ÅS utarbeidet egne retningslinjer som kan leses her.
De som blir syke i etterkant må melde fra til smitteansvarlig (Eva M. Fladmark, 480 33 306, dagligleder@aasf.no)

 

Vel møtt!