You are currently viewing ÅS inviterer til Vindskift 11.juni 2024
Team Klara

ÅS inviterer til Vindskift 11.juni 2024

Seilernes inkluderingsuke går av stabelen i juni og er et initiativ iverksatt av Vindskift i samarbeid med Norges Seilforbund. Mange av dere kjenner arrangementet og har vært med tidligere.

I år arrangeres Vinskiftdagen i Ålesund den 11. juni og trenger vi 5-7 båter og håper du har lyst til å ta med deg noe kjekke ungdommer på sjøen og gi de en fin opplevelse på sjøen. Ta gjerne kontakt med Therese Giske Søvik på: theresegiske@yahoo.no om du har anledning.

NSF oppfordrer alle seilforeninger til å delta i denne nasjonale dugnaden for inkludering i seilingen. I løpet av denne uken tar seilforeninger over hele landet med sine frivillige skippere og inviterer ungdom som er tilknyttet organisasjoner som Vindskift samarbeider med, ut på seiltur. Vi i ÅS stiller med seilere, Vindskift bidrar til å finne ungdommene og organisasjonene.

Bli med å synliggjøre seilernes engasjement for seiling og glede på sjøen for alle!

Hvorfor deltar Ålesunds Seilforening på Seilernes inkluderingsuke?

Bidra til inkludering: Vi bidra til å inkludere ungdommer som ellers ikke ville hatt muligheten til å oppleve gleden ved seiling. Dette er en unik mulighet til å gi tilbake til samfunnet og å åpne opp seilingen for en bredere og mer mangfoldig gruppe.

Skap gode opplevelser: Vi er med på å skape uforglemmelige opplevelser for både ungdommene og de frivillige. Å ta med ungdom ut på sjøen gir dem ikke bare muligheten til å lære seg å seile, men også til å oppleve naturen og samholdet som seilingen kan tilby.

Bygg fellesskap i egen forening: Gjennom å organisere og delta i seilturer for ungdommer skapes det bånd mellom medlemmene, samtidig som dere viser engasjement for samfunnsansvar og inkludering. Vi avslutt kvelden med en sosial sammenkomst i seilforeningen!