You are currently viewing Årsfesten på Seilerhytta vel i havn – Erik Bøen årets vinner av Brudeegget

Årsfesten på Seilerhytta vel i havn – Erik Bøen årets vinner av Brudeegget

  • Post author:
  • Post category:Nyheter
Lørdag 26.10. var det igjen tid for årsfest på Seilerhytta, med utdeling av premier, heder og ære. I år var det felles arrangement for barn, ungdom og voksne.

En sommersesong går fort, og lørdag var tiden igjen kommet for årets store årsfest på Seilerhytta. Hyttestyret hadde igjen lagt seg i selen, og sørget for glimrende servering, fyr på peisen, god stemning og til og med strøkent vær som sikret panoramaet til Ålesund sentrum i solnedgang.

Nytt av året var at alle klasser, både joller og større båter, hadde felles premieutdeling – noe som virket å være populært i alle leire.

Det ble som vanlig foretatt premieutdeling for klubbmesterskap, samt andre sammenlagt- og vandrepokaler.

Klubbmestere 2019 ble:

Optimist A: Erik Bøen

Optimist B: Nela Grala

Laser 4.7: Andre Fugledal

2.4mR: Ola Herje

12,5 kvm: Kristian Haahjem

Express: Håvard Almås

NOR-rating: J/70-poolen – ÅS

Clara og Erik F Eriksens minnepokal: Isak Heggtveit

Sverre Førdes minnepokal: Kristoffer Kleppestø

Årets damelag: Sissel Humlen / Heidi Kverndokk

Smågåsa: Marius Maaseide

Sist, men ikke minst ble det foretatt utdeling av pokalen for foreningens beste seiler i 2019, som tildeles av styret, etter innstilling fra Sportslig Utvalg.  Vi siterer fra vedtaket:

Årets vinner av Brudeegget har vært helt i toppen både lokalt, regionalt og ikke minst nasjonalt. Andre kan sies å ha tilnærmede like gode resultat i lokale regattaer, men ingen kan måle seg med resultatene nasjonalt, i den klassen med flest aktive seilere i Norge.

Som klubbmester, kretsmester, 2. plass i NM og 3. plass sammenlagt i Norgescupen, samt deltagelse i Verdensmesterskapet i Optimist som første seiler fra Ålesund. Han viser også at han håndterer flere båtklasser og i første nasjonale regatta i Laser 4.7 ble det en flott 4. plass. Han er uten tvil en verdig vinner av Brudeegget, som gis til foreningens beste seiler.

Brudeegget 2019 tildeles Erik Bøen, som kvitterte med en flott tale med takk til foreningen og øvrige støttespillere.

ÅS gratulerer premievinnerne, og alle aktive med en flott sesong så langt. På regattaprogrammet er det nå bare Hardhausen for både joller og større båter som gjenstår for 2019.