Årsfesten på Seilerhytta avholdt med god stemning. Årets vinner av Brudeegget er Ola Herje.

Tradisjonen tro ble det avholdt stor seilerfest på Seilerhytta lørdag 20.10. med flott middag, høy stemning og utdeling av årets vandrepokaler, heder og ære.

​En stor skare festkledde – og ikke minst feststemte – seilere dro lørdag over fjorden til Seilerhytta med foreningens passasjerbåt Gassen, for å delta på årets premieutdelingsfest. Den oppsatte menyen saltrett var p.g.a. uforutsette utfordringer endret til lammegryte – som ifølge sikre kilder blant de oppmøtte var meget velsmakende, og gikk ned på høykant. Hyttestyret med Rolv og Bente i spissen hadde som vanlig sørget for at lokalet fremstod i sin beste skrud når gjestene ankom.

Festens høydepunkt var som vanlig tildeling av årets vandrepokaler, samt særskilte pokaler i kategorien heder og ære som ble utdelt av foreningsleder Inge G Bøen og leder i regattastyret Andreas S Larsen. Høyest av disse henger Brudeegget, som tildeles av styret etter innstilling fra Sportslig Utvalg, og går til foreningens beste seiler uansett klasse. I tillegg til en lang seiersrekke lokalt, fikk Ola i år prisen etter en meget sterk 20.plass i et VM-felt som anses svært krevende.

I tillegg til ovenfor omtalte Brudeegget til foreningens beste seiler, kan vi nevne noen av de andre tildelingene:

Klassemester NOR-rating: Addicted – Håvar Yndestad med mannskap

Klassemester 12,5 kvm: Aficionado – Kjetil Vassbakk med mannskap

Klassemester 2.4mR: Siggi X – Ola Herje

Vandrepokal av 1947 for beste damelag: Silje Haus Rendal og Therese Giske Søvik

Sverre Førdes minnepokal: C-83 Bent M Nordstrand / Hugo Giske

Fyrstekakefatet for størst utenbys deltagelse: Uredd II – Magne Dybvik/Michael Skjong

I tillegg ble ytterligere en høythengende vandrepokal – Smågåsa – for noen som har utmerket seg spesielt i foreningen – tildelt Fredrik Hessen, for kjempejobben som han har gjort med omstrukturering og opprydding i havneregisteret i Nørvevika, som har frigitt plasser for salg og styrket foreningens likviditet betydelig. I tillegg har han vært sentral i arbeidet med å legge nytt skipsgulv på Seilerhytta.

Jollene har egen premieutdelingsfest senere i måneden.

Vi gratulerer pokalvinnerne, samt seilere, arrangører og alle andre med vel gjennomført regattasesong!

Lukk meny
×

Handlekurv