Årsfesten på Seilerhytta avholdt med god stemning. Årets vinner av Brudeegget er Ola Herje.

  • Post author:
  • Post category:Nyheter
Tradisjonen tro ble det avholdt stor seilerfest på Seilerhytta lørdag 20.10. med flott middag, høy stemning og utdeling av årets vandrepokaler, heder og ære.

​En stor skare festkledde – og ikke minst feststemte – seilere dro lørdag over fjorden til Seilerhytta med foreningens passasjerbåt Gassen, for å delta på årets premieutdelingsfest. Den oppsatte menyen saltrett var p.g.a. uforutsette utfordringer endret til lammegryte – som ifølge sikre kilder blant de oppmøtte var meget velsmakende, og gikk ned på høykant. Hyttestyret med Rolv og Bente i spissen hadde som vanlig sørget for at lokalet fremstod i sin beste skrud når gjestene ankom.

Festens høydepunkt var som vanlig tildeling av årets vandrepokaler, samt særskilte pokaler i kategorien heder og ære som ble utdelt av foreningsleder Inge G Bøen og leder i regattastyret Andreas S Larsen. Høyest av disse henger Brudeegget, som tildeles av styret etter innstilling fra Sportslig Utvalg, og går til foreningens beste seiler uansett klasse. I tillegg til en lang seiersrekke lokalt, fikk Ola i år prisen etter en meget sterk 20.plass i et VM-felt som anses svært krevende.

I tillegg til ovenfor omtalte Brudeegget til foreningens beste seiler, kan vi nevne noen av de andre tildelingene:

Klassemester NOR-rating: Addicted – Håvar Yndestad med mannskap

Klassemester 12,5 kvm: Aficionado – Kjetil Vassbakk med mannskap

Klassemester 2.4mR: Siggi X – Ola Herje

Vandrepokal av 1947 for beste damelag: Silje Haus Rendal og Therese Giske Søvik

Sverre Førdes minnepokal: C-83 Bent M Nordstrand / Hugo Giske

Fyrstekakefatet for størst utenbys deltagelse: Uredd II – Magne Dybvik/Michael Skjong

I tillegg ble ytterligere en høythengende vandrepokal – Smågåsa – for noen som har utmerket seg spesielt i foreningen – tildelt Fredrik Hessen, for kjempejobben som han har gjort med omstrukturering og opprydding i havneregisteret i Nørvevika, som har frigitt plasser for salg og styrket foreningens likviditet betydelig. I tillegg har han vært sentral i arbeidet med å legge nytt skipsgulv på Seilerhytta.

Jollene har egen premieutdelingsfest senere i måneden.

Vi gratulerer pokalvinnerne, samt seilere, arrangører og alle andre med vel gjennomført regattasesong!