You are currently viewing Årets sesongavslutning i Jollegruppen!
Årets Bronseror

Årets sesongavslutning i Jollegruppen!

SEsongavslutning optimist C2020
Noen av våre nye regattaseilere!

 

Da var vi kommet til veis ende for seilsesongen 2020, kun Hardhausen gjenstår 14.november. Vi har hatt tidenes sesong her i Jollegruppa og med denne gjengen her blir det nok også en fantastisk seilsesong i 2021.

Utrolig med seilglede har vi sett siden første rekruteringsregatta og treningshelg i vår. Mange av seilerne har tatt store steg, og treningsmengden har vært ikke hatt preg av at vi har hatt en spesiell situasjon med Covid-19.

I dag var altså dagen for utdeling av årets premier, men først taco og kaker!

Klubbmestere2020
Klubbmestere 2020

Årets klubbmestere:

Optimist B – Magnus Sjo

Optimist A- Nela Grala

Laser 4.7- Erik Bøen

Laser Radial- Ingrid Bøen

Solvror 2020
Magnus, Pia, trener Laila, Christian og Elias

Gjengen som har fått Sølvror sammen med trener Laila C Vevstad. Med denne gjengen blir det aldri et stille eller kjedelig øyeblikk. Tidligere har de vært mest glad i å bade, men i år har de tatt store steg og startet med regattaseiling.

Sesongavslutning2020 magnus Emil Christian
Magnus, Emil og Christian
Sesongavslutning Emil Alida og Nela
Emil, Alida og Nela

Det har også vist seg at det er fullt mulig å rekruttere 14-15 åringer som aldri har seilt før. I høst har vi hatt 7 nybegynnere, og foreningen eier nå 3 lasere som vi kan bruke i rekrutteringsarbeidet. Denne gjengen har også vært med på regatta i år.

Magnus Ronstad nyelasere 2020
Magnus Rønstad en av våre nye laserseilere.
Sesongavslutning Marina
Marina har også deltatt på høstregatta!

 

Sesongavslutning Aurora
Aurora Ringdal

Aurora Ringdal har ikke bare begynt å seile laser 4.7 i år, hun har også deltatt i regatta sammen med sin onkel Marius Maaseide i hans

12.5 kvm. Sammen vant de Borgundfjorden Rundt.

Clare og Erik Eriksens minnepokal Pia 2020
Clara og Erik F. Eriksens minnepokal  2020

Sist, men ikke minst: Optimistklassen sin gjeveste pokal må vel sies å være Clara og Erik F.Eriksens minnepokal. Den skal deles ut til den optimistseiler som fyller et eller flere av følgende krav:

  • Størst sportslig fremgang i året som gikk.
  • Sesongens beste sportslige prestasjon
  • Stor innsats til beste for Optimistklassen i Å.S.

Pokalen deles ut av Styret etter innstilling fra trenerne i jollegruppen og jollestyret. Pia Hessen fikk i år pokalen med følgende begrunnelse: «Seileren møter alltid opp på trening med sprudlende godt humør som smitter over på alle andre. Vi trenerne får stadig noe å bryne oss på da seileren stiller kritiske spørsmål og viser interesse for å lære. I løpet av året som har gått har Pia vist en enorm utvikling innenfor det å tørre og ville. Det er fremgang hver trening, og vi trenerne gleder oss over innsatsen. Det har vært en bratt læringskurve i år og Pia har tilegnet seg mange nye ferdigheter i Optimisten. I 2020 har hun også deltatt på onsdagsregattaer, MR-Cup og sin første Norgescup.»

Vi gratulerer Pia Hessen med denne flotte utmerkelsen og alle seilerne med flott innsats i 2020!

Vi i Jollestyret vil også benytte anledningen til å takke alle og enhver for godt samarbeid, velvilje og alle de timene dere har lagt ned sammen med oss i havna! Ingenting av dette hadde vært mulig uten dere!