You are currently viewing Årets første treningshelg for optimistene våre.
Noen av helgens deltakere

Årets første treningshelg for optimistene våre.

I helgen arrangerte Ålesunds Seilforening treningssamling for alle optimistjoller i kretsen. Hele 10 optimistseilere deltok på samlingen i det fine været vi hadde. Trenerne Frode Jørstad og Erik Karlsen ga inspirasjon og mye ny kunnskap til seilerne som hadde til sammen 8 timer på vannet i helgen pluss nærmere 4 timer med video gjennomgang og teori i forbindelse med briefinger og de-briefinger.

På denne samlingen hadde vi seilere fra både A, B og C gruppen og de trente fint sammen med fokus på teknikk, taktikk, strategi og starter. Det var to økter på sjøen både lørdag og søndag med varm lunsj servert inne i det nye klubbhuset vårt mellom øktene. Klubbhuset med alle fasiliteter gir oss gode muligheter til å drive med strukturert treningsarbeid hele året.

Nytt av året er også at vi har fått to nye RIB’er og de fungerte utmerket, takk til de som har bidratt til de nye RIB’ene. Seilerne som deltok på samlingen var, Alida, Emil, Jon, Kian, Ludwig, Magnus, Maria, Nela, Pia og Rolf Andre.

En stor takk rettes til trenerne og foreldrene som stilte opp med matlaging og for å hjelpe til med sikringsbåter på sjøen.

Bilde 1

bilde 4

Bilde 5

Bilde 3