You are currently viewing Vi inviterer jolleseilerne til Borgundfjordtorsken treningssamling 2-3. mars!

Vi inviterer jolleseilerne til Borgundfjordtorsken treningssamling 2-3. mars!

borgundfjordfiskeVi starter sesongen friskt og inviterer Optimistjoller og ILCA til treningssamling med vårt flotte nye seilsportanlegg i Nørvevika som base.  Vi har sikret erfarne trenere for alle klasser, og med Norges mest meritterte Optimistjolletrener Bård Birkeland for Optimist U15. Fredrik Hessen for Optimist U12 og Ingrid Bøen for ILCA. Ved behov har vi flere lokale trenere i U12-gruppen.

Seilingen vil foregå på Borgundfjorden, alternativt på Valderhaugfjorden om været tillater det. Vi satser på flest mulig timer på sjøen og gode vindforhold. Det blir nyttig teori innendørs med varm mat og drikke begge dager. Dette blir 2 lærerike dager som mange bør få med seg!

På denne årstiden kommer den berømte stortorsken inn fra havet for å gyte i Borgundfjorden til glede for fiskerne i regionen. Dette er en unik mulighet for å kombinere jolleseiling for barna, samtidig som de voksne kan prøve fiskelykken på Borgundfjorden. Det vil bli organisert med båt for torskefiske. En annen mulighet for reisefølget vil selvfølgelig være topptur i de vakre Sunnmørsalpene, dette organiserer man evt. selv.

Lørdag er det duket for en nydelig torskemiddag på klubbhuset både for store og små.

Begge dager er det oppmøte og klar til seiling fra kl 10:00-16:00. Det er tidlig på året og det kan bli kaldt. Husk derfor varme klær og nok med skift. Det er lagt opp til økt på sjøen både før og etter lunsj. Ikke glem lue, hansker og ta med drikkeflaske og ekstra energi til å ha i båten. For tilreisende kan det være noen få båter til låns, ta kontakt ved påmelding for å få dette bekreftet. Ellers anbefales det å samarbeide om transport av båter. For overnatting anbefales Scandic Parken Ålesund med NSF sin rabattkode DOOOO25250.

Pris pr deltaker er kr 900,- for begge dagene inkl. lunsj begge dager og torskemiddag lørdagen. Torskemiddag for voksne kr 250, og for barn som ikke deltar på treningssamlingen kr 175,-

Påmelding skjer i Manage2Sail. Påmelding her

Dette gleder vi oss veldig til og ser frem til å ta imot seilere fra hele landet.

Ved spørsmål kontakt: Fredrik Hessen Jr, mobil: 93498835, mail: fredrik.mordal.hessen@gmail.com

eller Therese Giske Søvik, mob: 93034739.