Ålesunds Seilforening arrangerer Norgescup for joller 10.-13.05.2018 og inviterer til oppstartsmøte straks nyttårsrakettene har landet.

  • Post author:
  • Post category:Nyheter
Håper vi ser deg i Gangstøvikvegen 66 den 3. januar kl 19.00.
Som mange av dere sikkert er kjent med, er Ålesunds Seilforening tildelt Norges Cup 2 for Laser og Optimist i 2018,  som går av stabelen Kristi Himmelfartshelgen 10.-13. mai.
Vi arrangerte NC for Optimist sist i 2016, et arrangement som ble meget vellykket, og vi fikk svært gode tilbakemeldinger både fra NSF, klasseklubben og ikke mist de tilreisende. Denne suksessen må vi satse på å gjenta, nå med noen flere deltakere da vi også har med Laser-klassen.
Dette blir vårt store løft på arrangørsiden i 2018 og planleggingen bør starte allerede nå. Mange av våre medlemmer og ildsjeler var svært viktige bidragsytere ved forrige anledning, og vi håper dere stiller opp også denne gang på et nytt felles løft.
Vi trenger alle våre dyktige dugnadskrefter på dekk for dette arrangementet og oppfordrer til å sette av denne helgen slik at vi igjen leverer et strålende arrangement, (også med et godt økonomisk resultat som i 2016).
Her er det først og fremst en masse armer og bein vi behøver, du behøver ikke kunne veldig mye om regatta – det holder å ville bidra på land eller sjø i et veldig stort og trivelig arrangement.
Det kalles inn til oppstartsmøte onsdag 3.januar kl. 1900. Møtet finner sted hos Survitec i Gangstøvika – Gangstøvikvegen 66.
Håper å se mange av dere der!